“ΚΑΒΑΛΗΘΗΚΑΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ κ’ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ”. Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα της “οικογένειας Βοργία” κατέστρεψαν έναν λαό και μια πατρίδα. Αλαζονεία-ζηλοφθονία- οργή- οκνηρία-απληστία-λαιμαργία- λαγνεία.

Κοινοποίηση:
exofillo15-5

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1898, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 15 και 16 Μαίου, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser15-5

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo15-5Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. παντα καυτη και με μεγαλες αποκαλυψεις μπραβο στεφανε

  2. Ξαναμενουμε @αλακες,Τουρκογυφτονεοδημιοκρατες.

  3. 1 μήνα θητεία λιγότερο είχε κάνει και ο γγκυβέρν. και μάλιστα έχει πει ότι είχε εκφραστεί ως επιθυμία του τότε ΠτΔ.
    Κακομαθημένα, άχρηστα αλαζονικά πλουσιόπαιδα που είναι τόσο φτωχά που το μόνο που έχουν είναι μπαμπαδίστικα λεφτά

  4. Παλιάνθρωποι περνάτε καλά με το αίμα μας ; Μια ζωή εις βάρος του Ελληνικού λαού ζείτε και νομίζετε ότι είστε σπουδαίοι άνθρωποι.Λαμογια

  5. Το παιδί απολύθηκε από το στρατό γιατί έτσι πρέπει να φυλάει την μάννα του που συνηθωσ καβαλιέται να την αποτρέπει Τώρα όλοι στη Τήνο στου Χριστοφοράκου που ο πατέρας του ήταν προδότης στη κατοχή και έγινε και δίκη τότε φορούσε κουκούλα μαύρη και μπενοβγαινε μαζί με το Κωνσταντίνο Μητσοτακη στη Γκεστάπο Και πλούτισαν από τους εκβιασμούς Όπως και οι γιοί τους πηγαν όλοι σε γερμανικό σχολείο Αλοιμονο στην Ελλάδα με λαό ανεύθυνο και ρεμπεσκέ που τους ανέχεται και τους προωθεί

  6. Αυτό για τα παιδιά που θέλει η σκατοελίτ απάντηση στην υποκρισία και των φιλοπαλαιστηνίων και των φιλοισραηληνών!!!! Κι επειδή το ζω καθημερινά με τα ίδια μου τα μάτια, μια χαρά και οι δύο φάρες τα φανατίζουν από πολύ μικρή ηληκία σε σχέση με όλους εμάς στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα που τα θέλει το σύστημα: Χαζά, αμόρφωτα, άχρωμα, άοσμα, υποτακτικά cyberfreak σκλαβάκια του εκάστοτε μεγαλοεπιχειρηματία μαφιόζου και των καρπαζοεισπρακτόρων πολιτικών τους. Βρέθηκε ο τρόπος για να “φαγωθούν” παιδιά και γι’άλλη μια φορά με όλους εμάς ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ……ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΣΤΊΑ ΠΟΛΈΜΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΠΛΈΟΝ,ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΔΙΆΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΓΕΙΤΟΝΙΈΣ!!!!

  7. στις επομενες εκλογες θα τους ξαναψηφησετε…….. μπλε η πρασινους το ιδιο κανει…. μην στεναχωριεστε…. οτι ειχατε να κανετε σαν λαος το κανατε… και με το παραπανω, τωρα……… ειναι η ωρα του βαλαωρα…..και ο λαος πληρωνει, ολα φιξαρισμενα και τελειωμενα για εσας χωρις εσας…..τελεια

    1. Άσε μας ρε κότα γύρνα στην κουζίνα σου. Φαδιστοκωλη

  8. Τι έγινε τελικά με τον περιδρομοπερίπατο του δημάρχου;;;;; τίποτα δεν ακούγεται και από ότι φαίνεται από τη φωτογραφία μόνο η λαμαρίνα ζαρντινιέρα έμεινε και οι μίζες στις τσέπες τους. Έτσι τέτοιους να ψηφίζετε και πρωτίστως λαμογιοοικογένειες. Υπήρχαν και άλλοι που έβαλαν υποψηφιότητα αλλά εσείς εκεί. Μη και δεν κονομήσει η άγια οικογένεια που θέλει το καλό σας. Περαστικά σας.

  9. Koυμουτσάκος αγαπημένο παιδί του συστήματος. Το 1995-96 ιδιαίτερος του προέδρου Κωστή Στεφανόπουλου εκλεγέντος από ΠΑΣΟΚ και
    ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά.
    Επί Ντόρας ως ΥΠΕΞ καταλαμβάνει την θέση του εκπροσώπου Τύπου. Το 2009 ο Κωστάκης, γνωστός και ως ο Βούδας της Ραφήνας, τον διορίζει ευρωβουλευτή. Ο πεθερός του Αργύριος Καρράς ήταν νομικός σύμβουλος του Κωστάκη.
    Ο Σαμαράς τον έχει υποψήφιο περιφερειάρχη το 2014. Αποτυγχάνει με μόνον 13%.
    Τώρα ως υφυπουργός έχει αναλάβει την εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων αφροασιατών στην Ελλάδα.

  10. δυστυχως, ο,τι και να λετε, οι κ@λοελληνες παλι τους ιδιους θα ψηφισουν.

  11. Στέφανε τί περιμένεις από τέτοιους ελληνόφωνους αρνησιπάτριδες.Ο σκατοψύχης ό πατέρας του ο
    Κώστας Μητσοτάκης γλεντοκοπούσε μέ τούς Γερμανούς φονιάδες στήν Κατοχή στήν Κρήτη.Τού είχαν δωρίσει καί αυτοκίνητο.Ενα μερσεντές.Η κόρη του υποδέχτηκε τόν Γερμανό φρούραρχο τής Κρήτης μέ ανθοδέσμες.Τά κουλούκια τού Μητσοτάκη είχαν Γερμανίδα νταντά.Τούτο τό χτικιό κατέτρεψε τήν χώρα μας.Η γαιδουροκάπουλη ή Ντοράκλα βλέπει τόν Ερντογάν καί χύνει συνεχώς.
    Γιάννης Λάκων

  12. Καλημερα…
    Το σημερινο πρωτοσελιδο με τα νεκρα παιδακια…ειναι γροθια στο στομαχι.

  13. Πολλές ακαταλαβιστικες πολεμικές-διπλωματικες καραμπολες.Η Τουρκία εξοπλίζεται επίσης από τους Αμερικανους!Με λίγα λόγια καποιος-καποιοι(οι illuminati βεβαίως)δημιουργούν εντάσεις κ σκηνικά πολέμου για την επίτευξη των στόχων τους με συνέπεια να υπάρχουν μη ανεκτές από τον Θεο ανθρωπινες κ παιδικες απώλειες.
    Η εκδίκηση είναι δική Του.Οι παιδικές κ οι άλλες ψυχούλα θα είναι οι μάρτυρες κατηγορίες τους.Η ποινή των ψυχών τους στο αιωνιο πυρ της κολασεως είναι βέβαια.
    Καταδικαστέα κ η δικη μας απραξία επί αυτών των γεγονότων.Ειθε να μας λυπηθεί ο Θεός,είμαστε κ εμείς βουρ για τη κολαση σε ηπιες θερμοκρασίες Σαχάρας κ ημερονυχτιες βουρδουλιες.Ειμαστε αδιάφοροι,άχρηστοι κ ανίκανοι.
    Λυπήσου μας Θεέ μου.

    1. Μπράβο αδερφέ….Καλύτερα ΈΣΧΑΤΟΣ…….και τιμημένος, παρά ΑΣΧΗΜΟΣ και κακιασμένος. ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΣΑΙ 👍👍👍💙⚪❤👊👊👊👋👋

  14. Απώλειες και στο Ισραήλ
    (Πρέπει να έπεσε πολύ βρισιμο στα σχόλια)

  15. Τι θα λέγατε για ένα remake του seven με πρωταγωνιστή τον Δράκουλα;;!!

  16. Καλημέρα γλυκουλια!!!
    Ώστε έτσι ο Μητσοτάκης και η οικογένεια Βοργία, για αυτό δε θέλουν να κάνουμε ΑΟΖ με την Κύπρο τόσα χρόνια δε τους αφήνουν τα κυριότερα τρία από τα αμαρτήματα.

Comments are closed.