Ιωάννα Τούνη: Απαντά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που διέρρευσε – «Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω…»

Κοινοποίηση:
1

Ετοιμάζει παράλληλα και τις βαλίτσες της για Μύκονο


Μέσω instagram ενημέρωσε η Ιωάννα Τούνη ότι σήμερα το μεσημέρι θα δημοσιοποιήσει για πρώτη φορά την απάντησή της για το πολυσυζητημένο ροζ υλικό που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο με την ίδια να πρωταγωνιστεί.

Η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks ακούγεται να λέει στα instastories που δημοσίευσε χθες: «Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά-σιγά τα πράγματά μου γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Και η αλήθεια είναι πως μου στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το πόσο πολύ ζηλεύετε που κάνω tour στα ελληνικά νησιά. Και κάτω από άλλες συνθήκες έχετε δίκιο. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου νιώθω ότι δεν με χωράει ο τόπος. Έχω λίγο τάσεις φυγής και μου κάνει καλό να ξεχνιέμαι.

Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Πολλοί από εσάς προφανώς ξέρετε. Είναι κάτι που δεν έχω συζητήσει και σχολιάσει καθόλου. Αλλά έχω ετοιμάσει ένα βίντεο στο Youtube που θα ανεβάσω το μεσημέρι της Παρασκευής και μιλάω για ένα ροζ βιντεάκι που έχει διαρρεύσει. Δεν θα πω κάτι άλλο. Αυτά. Δίνω διάφορες απαντήσεις στο βιντεάκι που θα ανεβάσω αύριο (σ.σ. σήμερα). Και νομίζω πως μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω και να πω πράγματα. Και δεν θα ξαναπιάσω το θέμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Έλεος με τη …τανα σε κάθε σαιτ.Όπου και να μπεις η Τουνη το ενα η Τούνη το άλλο.Να μπαίνει ο κάθε μαλ…ς στο instagram να πάρει μάτι για να τον παίξει και αυτή να μαζεύει views και να κονομάει.

  2. Αλήθεια τι δουλειά λεει ότι κάνει και δεν έχει αφήσει πενταστερο;

  3. ΡΕ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΑΛΜΠΑΝΟ

  4. απο δω, απο εκει, γυρω γυρω, μπες στο θεμα, ανάρτησε καταλογο, υπηρεσίες, και τιμουλες… και μην ανησυχείς, το καταλαβαμε, απο αυριο μυκονο, για ολιγοημερες διακοπες, Α! κοπελια!!!!!!! μην ξεχασεις τα “αναπαψωλια της καργιολας”

  5. Τι έγινε ρε γλυκες χάσατε το χιούμορ σας?

  6. Ρε κοπελιά μας τα έχεις κάνει τσουρέκια οκ σε έσκιζαν στα τέσσερά ( πρόλαβα και είδα το βίντεο ) και κάποιος τράβαγε βίντεο δικαίωμά σου είναι να σε σκίζει ο καθένας στην ερημιά πολύ φυσιολογικό όταν ο τρίτος που τράβαγε το βίντεο δεν πήγε το μυαλό σου ότι μπορεί να το ανέβαζε κάπου για δυσφήμιση σου η για να εισπράξει κάποια λεφτά από εσένα ?
    Προφανώς δεν είναι το βίντεο που σε κόβει αλλά ότι στην μυκονο φέτος τα πετρέλαια δεν θα έρθουν στην ψαρού άρα πάει το μεροκάματο για φέτος και λες μια και πουλάει το θέμα του βίντεο κάτσε να σπονσαρο ότι θα πάω και στο νησί των ανεμών μπας και πιάσω καν ψόφιο πελάτη

  7. Πολυ αβαντα και διαφημιση στην κ@βλ@ κανετε….Να υποθεσω κατι?

  8. Και πόσα ακόμα θα έχει εξαφανίσει η ίδια…..τώρα που έγινε γνωστή……

Comments are closed.