Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια είναι η «Ελένη Μενεγάκη» της Κρήτης που θα παίρνει τη θέση του Λιάγκα; [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
maleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα της Κρήτης, με τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του να την έχουν κάνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα και τον ΣΚΑΪ να έχει πολλά σχέδια για την αξιοποίησή της στο κανάλι του Φαλήρου.

Θάνατος 2χρονου κοριτσιού στην Ηγουμενίτσα: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα
Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλαμβάνει τη ζώνη 12-2 στην οποία μέχρι τώρα ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή του, αφού ο ίδιος φέρεται να μετακινείται σε βραδινή εκπομπή, όπως το «Late night», το οποίο έκανε πριν μερικά χρόνια στον Ant1.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου είχε συζητήσει και με τον Alpha, ώστε να πάρει τη θέση τη Ελένης Μενεγάκη, όμως, κάπου δεν τα βρήκαν.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης.

Η ίδια όμως αποφάσισε ότι ο χώρος της τηλεόρασης της ταιριάζει περισσότερο κι έτσι έκανε τα πρώτα της βήματα στο Κρήτη TV, με το τηλεοπτικό κοινό να την «αγκαλιάζει». Η σταθερά ανοδική πορεία της στο σταθμό, αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τη φήμη της που έφτασε στα «μεγάλα κανάλια» της Αττικής.

Η Ιωάννα κρατάει καθημερινά συντροφιά στους τηλεθεατές της με δυόμιση ώρες εκπομπή στο «Καλό Μεσημέρι», η οποία έχει ψυχαγωγικό αλλά και ενημερωτικό χαρακτήρα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αμέτρητες ευχές, απεριόριστη αγάπη, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ενας χρόνος γεμάτος στιγμές, αλλαγές, εμπειρίες, πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν, πρόσωπα που έφυγαν, χαμόγελα.. και κάθετι διδάσκοντάς μου κάτι.. Ευγνώμων, τυχερή, ωριμότερη και “σοφότερη” βαδίζω κι ό,τι είναι να έρθει ας έρθει για καλό! Με αγάπη, Η Μαλέσκου σας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν δε φαντάζεσαι φωτιές,με κάρβουνα μην παίζεις. Make up by @mairyland__ ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ζωή δε γίνεται ποτέ ευκολότερη. Εσύ γίνεσαι πιο δυνατός. Κάντε υπομονή και έχετε πίστη. Εβδομάδα των Παθών αυτή που διανύουμε. Εβδομάδες των Παθών και των πασχόντων, των νουσούντων, των ασυμπτωματικών, των εκλιπόντων, των υγιών.. των πάντων όλες αυτές που πέρασαν , που περνούν και που έπονται. Τι δοκιμασία Θεέ μου..αναρωτιέμαι καθημερινά εγώ, εσείς, ο κόσμος όλος. Υγεία. Ανεκτίμητης αξίας αγαθό. Το εκτιμάμε πια όσο ποτέ (ίσως) άλλοτε. Στέλνω την αγάπη μου και τις πιο θερμές ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Κι εσείς που με ρωτάτε, τι έχω πάθει, πού έχω εξαφανιστεί.. Εδώ είμαι. Και δεν εννοώ το instagram. Το κανονικό εδώ. Που δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια. Να είστε λοιπόν κι εσείς αληθινά εκεί. Στο δικό σας εδώ. Για εσάς και όσους αγαπάτε. Καλή Ανάσταση!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η γυναικα ειναι πενταστερη.Παιζει μπαλα οπουδηποτε.Ακομα και στο L.Angeles.Master chef ειναι!Αργα η γρηγορα θα την φερνανε στο κεντρο των μαγειριων…

Comments are closed.