Ιταλία κατασκοπεία (νεότερο): Και έγγραφα του ΝΑΤΟ φέρεται να παρέδωσε ο Ιταλός αξιωματικός στους Ρώσους

Κοινοποίηση:
policia

Ο Ιταλός αξιωματικός, ο οποίος συνελήφθη χθες, Τρίτη, το βράδυ στη Ρώμη, φέρεται να παρέδωσε στον ρώσο συνάδελφό του και απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ, γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Μιλάνου, πρόκειται για έναν αντιπλοίαρχο, ο οποίος δεν έθεσε σε κίνδυνο μόνο την ασφάλεια της Ιταλίας, αλλά και άλλων συμμάχων χωρών.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Ρώσος αξιωματικός που έλαβε τα απόρρητα έγγραφα (και ο οποίος κατηγορείται επίσης από τις ιταλικές αρχές για κατασκοπεία) πρόκειται να απελαθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σωστά να απελαθεί μη τυχόν και τον κρατήσετε και τον ανακρίνετε. Βάλτε του και limo για να τον πάτε αεροδρόμιο.Οι δουλειές πρέπει να γίνονται σωστά ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ……..

    1. 👍👍👍Έλα μου ντε….αφού στην Λιβύη μια χαρά το παίξανε το θέατρο και του λογικού και του παραλόγου και μια χαρούλα…..την μοιράσαν την πιτούλα, Ιταλοί, Γάλλοι, Ρωσοι και τούρκοι με τζιχάντια, ενώ με την πρώτη ευκαιρία θα εξαφανίσουν τους τελευταίους(αμήν και πότε),είτε γιατί οι τούρκοι δεν θα μπορούν πράγματι, είτε κάνοντας τα στραβά μάτια.

Comments are closed.