Ιταλία: Τού ζήτησαν το εισιτήριο και εκείνος μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους

Κοινοποίηση:
maxairi

Ένας Σομαλός μετανάστης σκόρπισε χθες τον πανικό στην πόλη Ρίμινι της Ιταλίας, όταν δυο γυναίκες ελεγκτές του ζήτησαν ως επιβάτη λεωφορείου να τους δείξει το εισιτήριο. Ο άνδρας, ο οποίος δεν το διέθετε, έβγαλε μαχαίρι από την τσέπη του, τραυμάτισε τις υπαλλήλους του οργανισμού αστικών μεταφορών και αμέσως μετά προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας.

Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη αλλά πριν προλάβει να τον συλλάβει, εκείνος τραυμάτισε άλλους τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί, με μαχαιριά στον λαιμό. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίμινι, το παιδί που μαχαιρώθηκε στο λαιμό νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης είναι σομαλικής καταγωγής και διέμενε προσωρινά σε κέντρο υποδοχής του Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος στις επαφές του με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους και δεν αποκλείεται, χθες βράδυ, να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πρόσφατα είχε ζητήσει από τις ιταλικές αρχές να του παρασχεθεί πολιτικό άσυλο.

Οι εισαγγελείς, πάντως, συνεχίζουν να αποκλείουν, προς το παρόν, τυχόν τρομοκρατικά κίνητρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προσφυγάκι το καημένο. Πήγε στην Ιταλία για μια καλύτερη ζωή. Κι εκεί που τα είχε όλα τζάμπα, φαγητό, ρούχα, στέγη και χαρτζιλίκι στην κάρτα του κάθε μήνα, έρχονται αυτές οι αναίσχυντες και του ζητάνε εισιτήριο. Να πληρώσει δηλαδή. Τι είναι αυτά καλέ; Δεν εντρέπεσθε καθόλου; Ο άνθρωπος σας έκανε την τιμή να σας μπαστακωθεί ισοβίως, να τρώει, να πίνει και να κοσμεί με τα ήθη του την κοινωνία σας, να μπολιάσει τον πολιτισμό σας με τον υπέροχο πολιτισμό των μαχαιροβγάλτηδων κι εσείς … ω αχάριστες γναίκες … του ζητάτε αυτό που ζητάτε κι απ’ τους χαμένους τους συμπατριώτες σας τους Ιταλούς, που το μόνο που ξέρουν είναι να δουλεύουν και να πληρώνουν φόρους.

  2. σομαλοί, νιγηριανοί,ρώσοι, αλβανοί,αλγερινοί, πακιστάνια,παλαιστίνιοι,σέρβοι,ρουμάνοι,κοσοβάροι, Μπουμπούκια.Και μην ξεχνάμε και τους βρωμά.Στον αγύριστο.Ηλήθιοι όσοι τους δέχονται στις χώρες τους.

  3. Τα άντερα του κορδόνια.
    Αυτό του αξίζει.
    Άντε να πούμε που τους βγάζουν συνέχεια μεθυσμένους ναρκωμενους και με ψυχολογικά προβλήματα.

Comments are closed.