Ιταλία: Δυο πίτμπουλ τραυμάτισαν θανάσιμα μωρό δεκατριών μηνών

Κοινοποίηση:
epithesi-skilou

Ένα μωρό δεκατριών μηνών τραυματίσθηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί από δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ σε ιδιωτική κατοικία στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας, σε μικρή απόσταση από την Νάπολη.

Ενώ το μωρό βρισκόταν στην αγκαλιά του θείου του, ξαφνικά τα δύο σκυλιά -τα οποία ανήκουν σε οικογενειακή φίλη- του επιτέθηκαν, «αρπάζοντάς το» από τον άνδρα και τραυματίζοντάς το σε όλο του το σώμα. Η μητέρα του παιδιού προσπάθησε να το σώσει, προτάσσοντας το σώμα της ως ασπίδα, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι γιατροί με το ασθενοφόρο έφτασαν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο του τραγικού συμβάντος, αλλά το παιδάκι είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένας άνδρας που ζούσε στην περιοχή Μαντσιάνα, λίγο έξω από την Ρώμη, είχε δεχθεί θανάσιμη επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ, ενώ έτρεχε σε δασώδη περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όταν επεμβαίνει ο άνθρωπος στην φύση (πιτ μπουλ, ροντβαιλερ, ντόπερμαν, κ.α. εργαστηριακά σκυλιά, καί όχι μόνο) κάποια στιγμή το κατασκεύασμα εναντιώνεται

  2. να παίξουν θέλανε …ποτέ δεν φταίει ο σκύλος άλλωστε … συλλυπητήρια στην οικογένεια για την τραγωδία αλλά με παιδιά στο σπίτι ούτε για αστείο τέτοια σκυλιά , εδώ ενήλικας κινδυνεύει , τα μωρά ειδικά για κάποια σκυλιά είναι κόκκινο πανί , κρίμα το αγγελούδι πλήρωσε την εγκληματική ηλιθιότητα των ενηλίκων

Comments are closed.