Ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ: Ζωντανά τα εγκαίνια στην OPAP Arena – Στο γήπεδο από νωρίς χιλιάδες φίλοι της Ένωσης!

Κοινοποίηση:
βββββ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο για τα εγκαίνια της OPAP Arena και πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν δίνοντας ήδη… κιτρινόμαυρο χρώμα στις εξέδρες.

Οι «πύλες» του νέου «σπιτιού» της Ένωσης άνοιξαν στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (30/09) και πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς». Παράλληλα, δεν ήταν λίγος ο κόσμος που πέρασε και από την μπουτίκ της ΑΕΚ μέσα στο νέο γήπεδο της ομάδας.

OPAP Arena: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χόρεψε ποντιακά μέσα στο νέο γήπεδο
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε το όνειρο όλων των φίλων της ΑΕΚ πραγματικότητα με το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και στα εγκαίνια της OPAP Arena είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο.
Οι φίλοι της ΑΕΚ τον έκαναν μέχρι και σημαία, ενώ ο ίδιος χόρεψε ποντιακό χορό μέσα στις εγκαταστάσεις της OPAP Arena, με τον κόσμο να τον αποθεώνει ασταμάτητα.

Το σύνθημα «είναι ο τρελός ο πρόεδρος» δόνησε το νέο γήπεδο της Ένωσης, με τον Μελισσανίδη να είναι φανερά ευδιάθετος στο video που ανέβασε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ στα social media.

ΑΕΚ: Δείτε εικόνες και βίντεο μέσα και έξω από το γήπεδο της Ένωσης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ….. ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΤΣΙΑΡΤΑ…. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ… ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ…….. … ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ‘ΤΟΥ…..Σ’ ????

Comments are closed.