Ιστορικές στιγμές! Κάτοικοι της Κομοτηνής ορκίστηκαν στην πλατεία με ελληνικές σημαίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xamos exo

Αναμφισβήτητα ζούμε ιστορικές στιγμές με την πολιορκία που δέχεται η πατρίδας μας στα σύνορα της από τις ορδές που εξαπολύει ο Ερντογάν.

Δείτε τι έγινε στην Κομοτηνή σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο TV Ροδόπη Αν.Μακεδονίας-Θράκης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να μιλάτε ανοιχτά, χωρίς να φοβάστε. Ως ελεύθεροι Έλληνες!!!!Μη φοβηθείτε ότι θα σας πουν ρατσιστές. Δεν είστε ρατσιστές.Μην φοβηθείτε ότι θα σας πουν ξενοφοβικούς. Δεν είστε ξενοφοβικοί.Μην φοβηθείτε ότι θα σας πουν φασίστες. Δεν είστε εσείς οι φασίστες.Φασίστες είναι όσοι υπονομεύουν την εθνική ασφάλεια, δηλαδή την ασφάλεια των παιδιών σας!!!

  2. 30 αλαβοί και αλβανίδες “φοιτήτριες” οι “αναρχικοι”, αν μπορούσαν θα φωνάζανε για “μεγάλη αλβανία” και “ελεύθερη τσαμουριά” όπως κάνουν οι αλβανοί γερμανοναζί της antifa aktion….όταν θα χρειαστεί, θα εξαφανιστούν σε μηδενικό χρόνο.

  3. Tους ειδατε τους “εφιαλτες” …φωναζουν μια ζωη τα ιδια “φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες” και ουτε που καταλαβαινουν οτι οι φασιστες ειναι αυτοι …αυτοι οι λιγοι που θελουν με το ζορι να επιβληθουν στους πολλους! Ναι ερχονται οι κρεμαλες που τοσο αγαπατε …αλλα οι κρεμαλες ειναι για τα κεφαλακια σας προδοτες!!!

Comments are closed.