Ισοφάρισε τη σειρά ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό και όλα θα κριθούν στο πέμπτο τελικό της Κυριακής (60-50)

Κοινοποίηση:
ΠΑΟ - Ολυμπιακός 60-50

Ζωντανή στο κυνήγι του φετινού τίτλου παρέμεινε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού, θριαμβεύοντας του Ολυμπιακού με 60-50 στο «Π. Γιαννακόπουλος» και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών. Όλα πλέον θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ

Στην αρχή του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ξεκινήσει καλύτερα και στο πεντάλεπτο βρέθηκε μπροστά με 8-2. Στη συνέχεια όμως ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και αφού περιόρισε την επίθεση των «ερυθρόλευκων», ισοφάρισε και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 10-10.

Με την είσοδο της Κατερίνας Σωτηρίου, το «τριφύλλι» φάνηκε να πατάει καλύτερα και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 5:01 το σκορ ήταν στο 18-15 ενώ σιγά σιγά οι ομάδα των γηπεδούχων κατάφερε να μπει για τα καλά σε ρόλο οδηγού της αναμέτρησης, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά 10 πόντων, ύστερα από τρίποντο της Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, η οποία διαμόρφωσε το 27-17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 4:58 βρισκόταν μπροστά με 34-26 ενώ στο τέλος μπόρεσε να διατηρήσει το +10, με την περίοδο να ολοκληρώνεται με τον πίνακα να δείχνει 43-33, υπέρ των «πρασίνων».

Η εικόνα του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν αντίστοιχη με αυτήν του προηγούμενου. Το «τριφύλλι» με τη βοήθεια των οπαδών του, μπόρεσε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις παίκτριες του Ολυμπιακού και 5 λεπτά πριν από το τέλος βρέθηκε να προηγείται με 52-39. Το ματς έληξε με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει τη νίκη με 60-50.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response