Ιερώνυμος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Αυτοί που έχουν φαεινές ιδέες θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα»

Κοινοποίηση:
ieronimos-

Για το θέμα…των ημερών ρωτήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με αφορμή την εγκύκλιο που διαβάστηκε στους ναούς την περασμένη Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε τα εξής για το ν/σ που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια:

«Η Εκκλησία έδωσε το μήνυμα στον λάο. Μην ρωτάτε εμάς, να ρωτήσετε άλλους. Εμείς αυτό που είχαμε να πούμε και ζει η Εκκλησία και η Πατρίδα μας 2.000 χρόνια αυτό στηρίζουμε. Αυτοί που έχουν τις φαεινές ιδέες θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα. Η Εκκλησία έδωσε το μήνυμα στον λαό».

Θυμίζουμε πως με προ ημερών ανακοίνωσή της, η Ιερά Σύνοδος εξέφρασε την αντίθεσή της ως προς το νομοσχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αναμένεται να ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

  2. Jerry ούτε πριν ούτε τώρα περιμένουμε από σένα να σταθείς στο ύψος του ρόλου σου, χεσμένο σε έχουν οι πολιτικοί, χεσμένο σε έχουμε κι εμείς, άντε χάσου.

  3. Σταχτη στα ματια;δεν ξεχναμε και δεν συγχωρουμε το “απο εδω το εμβολιο,απο εκει ο ταφος”.

Comments are closed.