«Ιερείς αρνούνται να μεταλάβουν εμβολιασμένους»- Τι απαντά ο πρόεδρος των κληρικών

Κοινοποίηση:
gre22392541-768x480-1-741x486-1

“Ιερείς αρνούνται να μεταλάβουν εμβολιασμένους” – Τι απαντά ο πρόεδρος των κληρικών

Ο κ. Τζανάκης είπε ότι δέχεται καταγγελίες πολιτών, ότι κληρικοί τους “απειλούν” ότι αν εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, θα αρνούνται τη μετάληψη και την εξομολόγηση.


Απαντώντας ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, πατέρας Ζαχαρίας Αδαμάκης, δήλωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κληρικών της Κρήτης έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού, κάτι που επαναλήφθηκε και στη χθεσινή γενική συνέλευση του εκκλησιαστικού οργάνου. Ο κ. Αδαμάκης έκανε λόγο για μεμονωμένες περιπτώσεις, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τους ιερείς του νησιού.

“Εμείς θέλουμε να βγαίνουμε στον άμβωνα, και να βλέπουμε όλους τους πιστούς, εκεί, και υγιείς”, τόνισε, προσθέτοντας ότι η Εκκλησία Της Κρήτης, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού.

πηγή: exapsalmos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Kai οι τρυπημένοι άνθρωποι είναι , μπορεί για την προσωρινή τους βόλεψη και άγνοια να εξέθεσαν σε κίνδυνο την ζωή τους με το πειραματικό εμβόλιο που έκαναν όμως δεν μπορεί κάποιος ιερέας να τους αποκλείσει από την Θεία Ευχαριστία και μάλιστα τώρα που κινδτβεύουν μετά από κάποια χρόνια να μην υπάρχουν στη ζωή εξ αιτίας της βλακείας τους.

    1. εσεις οι ανευθυνοι ανεμβολιαστοι θα υπαρχετε?

      1. για πολύ περισσότερο χρόνο φίλε μου απ΄οσο νομίζεις και χωρίς μυοκαρδίτιδες κ.α. δώρα των πειραματικών εμβολίων που λιβανίζετε καθημερινά ως πανάκεια. Η Δελτα αυξάνει την μεταδοτικότητα , μει’ωνει τη δραστικότητα στο υποδεκαπλάσιο και το Μάιο θα αντιμετωπίζεται ως μια απλή γρίππη (Σήψας – Βατόπουλος) Εσάς θα σας μ΄είνουν τα κουσούρια των μόνιμων βλαβών γιατί δε διστάσατε για λίγη βόλεψη στο σύστημα να εκθέσετε σε μόνιμο κίνδυνο τον εαυτό σας.

  2. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΑ ΕΙΔΩΛΟΘΥΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΡΥΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ 12ΨΗΦΙΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.Η ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

  3. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!! Τήν εξομολόγηση δέν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ νά τήν αρνηθή!!! Τήν Θεία Μετάληψη, μπορεί νά τήν αρνηθή, αλλά τήν εξομολόγηση, ΠΟΤΕ!!!!

  4. ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

Comments are closed.