Ιερέας στη Θεσσαλονίκη: «Το 4,5 έτους παιδί μου λιποθύμησε εξαιτίας μάσκας»

Κοινοποίηση:
1

Ανησυχία έχει προκαλέσει η δήλωση ενός ιερέα από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ισχυρίζεται πως το τετράχρονο παιδί του λιποθύμησε στο σχολείο του λόγω μάσκας προστασίας που πρέπει να φορά υποχρεωτικά εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.


«Δεν έχει ξαναλιποθυμίσει πουθενά αλλού παιδί. Γι’ αυτό είμαι κατά στο να φοράνε μάσκες τα παιδιά» ανέφερε μιλώντας στο Star.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «στην εκκλησία έξω βάζουν μάσκα. Μέσα στην εκκλησία δεν επιτρέπω τη μάσκα γιατί είναι εμπαιγμός, δηλαδή εκείνος που τη φοράει εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα» ενώ τόνισε πως ούτε ο ίδιος δεν φοράει μάσκα μέσα.

«Έχω κοινωνήσει πάρα πολλούς αρρώστους και προκαλώ κιόλας να πάω να κοινωνήσω κάποιον άρρωστο και μετά να κάνω κατάλυση και ο ίδιος» επεσήμανε ακόμη ο ιερέας.

Ο καθηγητής πνευμονολογίας όμως Θοδωρής Βασιλακόπουλος τόνισε στο Star πώς η λιποθυμία του παιδιού δεν οφείλεται στη μάσκα αλλά είναι ένα τυχαίο γεγονός και πρέπει κάποιος να βρει τα αίτια της λιποθυμίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο προκαλεί λιποθυμίες και βλάβες. Και εγώ κόντεψα να λιποθυμίσω μια μέρα που την φόρεσα πολύ ώρα και είχε ζέστη, ξεκίνησε με ταχυπαλμία και μετά με ζαλάδα. Μόλις ανέπνευσα χωρίς την μάσκα συνήλθα και δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, πιάνω την πέτρα και την στίβω. Αυτά τα καθίκια αύριο μεθαύριο θα ζητήσουν την ψήφο μας. Ας πάει στον κόσμο που έφαγε πρόστιμα να δεί αν θα πάρει ψήφο ή ψόφο ο βατραχομούρης.

  2. Είναι απαράδεκτο ιερέας να δηλώνει δημοσίως ότι απαγορεύει την χρήση μάσκας εντός του Ναού.
    Πρέπει να τεθεί εις πολυήμερη αργία και να κινηθούν ,από τον εισαγγελέα ,οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον του.

  3. Κατ’αρχας…το μπουρδελοκρατος μας…δεν εχει βαλει πιστοποιηση στις μασκες που πωλουνται.
    Οτι κωλοπανο να’ναι …το πουλανε.

  4. Εξαρτάται από τι υλικό είναι φτιαγμένη η μάσκα.

    1. Από το σωβρακο της Φώφης ήταν φτιαγμένη….
      Τίγκα στο κλανιδι ποτισμένη απ τον σαβουροπάτο της.

Comments are closed.