Ιερά Σύνοδος: “Δεν έχουμε νοικιάσει κανέναν χώρο για δομή μεταναστών στη Νέα Πέραμο”

Κοινοποίηση:
ierasynodos-panagiotopoulos

Η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε ότι έχει νοικιάζει χώρο που της ανήκει στη Νέα Πέραμο, προκειμένου να εγκατασταθούν μετανάστες.

“Η Δ.Ι.Σ. υπευθύνως δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια παραχώρηση η ενοικίαση έγινε εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας, και ότι ουδέποτε ελήφθη σχετική απόφαση προς τούτο. Επί πλέον εκφράζει την συμπαράστασή της στην δικαία αντίδραση του λαού και των κατοίκων της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία οφείλεται σε μη ορθές πληροφορίες” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, σήμερα ο Ιερώνυμος και τα μέλη δέχθηκαν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο στον οποίο δόθηκαν ως δωρεά, τέσσερις θερμικές διόπτρες σύγχρονης τεχνολογίας αξίας 40.000.000 ευρώ, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για τη θωράκιση των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η θωρακηση μονον του Εβρου δεν αρκει
    αφου μπαινουν ελευθερα απ τη θαλασσα
    απο χιλιαδες θαλασσια συνορα.
    Δεν μας σωζει μονον η θωραξηση του Εβρου
    αλλα η απελασει οσων λαθροεισβολεων ειναι ηδη εδω
    και η απαγορευση εισοδου οσων εισβαλλουν παρανομα απο τα νησια
    οπως και στον Εβρο δια των οπλων.
    Αλλιως ματαιοπονουμε ,ολη η Ελλαδα εχει ηδη καταλειφθει απο τους λαθροεισβολεις.
    Απλως μας κοροιδευουν

  2. ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΟΙΚΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ !!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΧΙ ΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ????? Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΚΑΡΤΕΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ !!!!ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ!!!!

Comments are closed.