Ιεράπετρα: Εκπαιδευτικός πέταξε θρανίο στη διευθύντρια – Τον έστειλαν στον ψυχίατρο

Κοινοποίηση:
sxoleio

Σε κατάσταση σοκ είναι η εκπαιδευτική κοινότητα μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας όταν ένας εκπαιδευτικός επιτέθηκε φραστικά στην διευθύντρια του.

Ο εκπαιδευτικός που φέρεται στο παρελθόν να έχει προκαλέσει αρκετά επεισόδια, τόσο φραστικά, χθες η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να πετάξει θράνια και καρέκλες μέσα στα γραφεία των καθηγητών. Η Αστυνομία κλήθηκε και πλέον θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Μαμάκης, η κατάσταση που επικρατούσε στο σχολείο με το συγκεκριμένο άτομο ήταν γνωστή σε όλους και στο παρελθόν είχαν γίνει επισκέψεις και παρεμβάσεις και του ίδιου, ώστε να εξομαλυνθεί και να βρίσκεται υπό έλεγχο η κατάσταση.

Από χθες, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός βρίσκεται εκτός σχολείου και του παρέχεται η κατάλληλη ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ όπως λέει ο κ. Μαμάκης, πρόκειται για μια περίπτωση για την οποία απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί και θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να μην προκύψει ξανά ενόχληση εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: