Ιδρύουν κόμμα οι νοσταλγοί του Ανδρέα Παπανδρέου

Κοινοποίηση:
papandreou

Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου» μετρά περισσότερους από 13.000 φίλους στη σελίδα της στο Facebook και θα κινήσει διαδικασίες για τη συγκρότηση κομματικού φορέα.

Όπως ανακοίνωσε η πρωτοβουλία, ο νέος φορέας θα συμμετέχει στις επόμενες εθνικές εκλογές και θα αποτελέσει τον τρίτο, διακριτό πόλο στην Κεντροαριστερά, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης. Δεν θα συνεργαστούμε με του διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 δεν πήγε με την ΕΔΗΚ και στην καραμέλα “είσαι διασπαστής, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μαζί να φύγει η Δεξιά απάντησε” Ρε άντε απο εδώ συμβιβασμένοι που θα γυρίσω στο 1965″! Και δικαιώθηκε, αφού η μισή Ένωση Κέντρου πήγε με τον Καραμανλή! Ξεχνάτε πως έχουμε εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ;

Προχωράμε αυτόνομα και αυτοδύναμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με σημαία την Ανδρεϊκή Πολιτική Παρακαταθήκη! Σταματήστε να μιλάτε ιδίως εσείς που ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε κόμμα του κατεστημένου και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει αδιαμαρτύρητα την Μακεδονία!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!! ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ 13000 ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ????? ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΕΛΥΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!!!!

  2. ελεος επιτελους……. ποτε δεν θα μαθετε και ποτε δεν θα αλλαξετε. γιαυτο η ελλαδα θα σερνεται αιωνιως. με τετοιους κατοικους δεν θελει και πολυ……………. ολα ευκολοτατα

  3. Εθνικός καταστροφέας…. Διέλυσε την χώρα…

Comments are closed.