Ιδού τι κάνει η Σκορδά στο σπίτι της ενώ αναρρώνει από κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
fay-skorda-696x398

Η Φαίη Σκορδά που παραμένει σπίτι της ύστερα από το θετικό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού , προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινότητά της με όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις. Με δύο instastories που κοινοποίησε, φαίνεται φορώντας πλαστικά γάντια να ελέγχει τη σχολική εργασία στο μάθημα των αγγλικών του γιου της Δημήτρη. Μάλιστα πάνω στο χαρτί φαίνεται γραμμένη και μια υπόδειξη «Δες» μαζί με μια καρδούλα, προφανώς από το χέρι του γιου της. Η παρουσιάστρια επιπλέον, δημοσιοποίησε ακόμη μία φωτογραφία με βιβλία που προφανώς βρήκε τον χρόνο να διαβάσει.

skorda

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Χεστήκαμε για την πρώην γυναίκα του κλεφτοπασοκου Γιώργου Λιάγκα. Μεγάλη ψωλαρπάχτρα η Φαίη. Στην Θεσσαλονίκη όταν σπούδαζε δύο, δύο τους έβαζε τους γκόμενους στο σπίτι της.

  2. ρε παιδιά μην τα λετε αυτά η τυπισα έχει και μικρα παιδιά !!!

  3. Ειναι κακασχημη… Σαν γυφτισα με περουκα ειναι… Σαχλοπουτανο!

  4. Κρίμα…. να ξεμείνουν οι πλούσιοι βουλγαρογυφτοι από πουτ@νες πολυτελείας.. κομμένες οι βίζιτες στα πολυτελή ξενοδοχεία της γειτονικής χώρας.

  5. Τα γάντια γιατί τα φοράει μέσα στο σπίτι; Τι θέλει να δείξει η ψωνάρα; Τα γάντια τα φοράμε έξω όταν πιάνουμε ξένες επιφάνειες και μετά τα πετάμε.

  6. Γαμιετε η ξεκωλιαρα.ξεχειλωνει την κωλοτρυπιδα..

  7. Κάνει μαλακίες όπως και πριν. Όταν είσαι βλήμα δε σε σώζει τίποτα. ΑΙ στο διάολο με τις μαλακισμένες …..

  8. Εγώ ξέρω οτι στην Βουλγαρία ηταν 10.000 ευρώ η βίζιτα. Εκτός έδρας απο Βούλγαρους παρτουζα με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Εδω στην Ελλάδα πόσα παιρνει η βρωμιάρα;

    1. Τι λες ρε φίλε? Πω πω πόσα ξέρεις!!
      Συνάδελφος της θα είσαι

  9. Δυνατο milf εχει γινει η Σκορδα. Καποιος πρέπει να τη γαμαει καλα. Εχει παρει τα πανω της.

  10. Ρε πατσαβούρα απο το κιλκίς που παλιά άφηνες τον αγαμέμνονα να καυλώνει μαζί σου και το πεζες μιξοπαρθένα τώρα μας το πέζεις κυρία.

  11. Ειναι αυτο που λεμε σε παει γαντι! Ολα πανω της τωρα ειναι πλαστικα

  12. ΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ

Comments are closed.