“Ιδιωτική υπόθεση” η παιδεραστία για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη;

Κοινοποίηση:
Καταγραφήβ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στριμωγμένος ο Αηδόνης, προσπαθεί να βρεί υπερασπιστικό επιχείρημα σκεπτόμενος όπως πάντα μικροκομματικά παραβλέποντας την ανηθικότητα της πράξεως. Έγινε όπως πάντα ρεζίλι στο πανελλήνιο, εκτός απο κάποιους συμφεροντολόγους και μικρόφθαλμους νεοδημοκράτες για τους οποίους συνεχίζει να είναι..δεινός ρήτορας !!!

  2. αυτό το ΑΡΧΙ@Ι ο σκατζόχειρος ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ειναι ακόμα στην τηλεόραση ???????
    αυτό το ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΡΧΙ@Ι που με απολυτηριο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ διοριστηκε απο τον αχρηστο καραμανλή κ βλάκα υπουργό ρουσόπουλο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ???????????????????
    ο στεφανος χίος στο makelio στο πρωτοσέλιδο τον ειχε ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ που ορμησε να βιάσει την δημοσιογράφο πόπη τσαπανίδου κ ομως ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ….ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ …ΦΑΝΕΡΗ ομερτά μεταξύ τών δημοσιογράφων κ καναλιών μεταξύ τους …τελικά μόνο εσυ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΖΕΑ κ τούς ΓΑ@ΑΣ ΟΛΟΥΣ …
    εσύ ρε βλάκα καραγκιόζη βιβλιοπώλη γεωργιάδη ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ κ πήγες στην εκπομπή του ?
    περίμενα απο την οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ( που αγόρασε τον alpha) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ κ ειδικά απο την ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ να τον ειχαν ΔΙΩΞΕΙ με τίς κλωτσές απο τον alpha την ιδια κιόλας ημέρα …..αλλά ποτέ δεν ειναι αργά….

  3. Κάτι θέλετε να πείτε… Πιο γοργά ρε παιδιά να τελειωνουμε με την σαπίλα

Comments are closed.