Ιβάν Σβιτάιλο: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας Λάμψη μαζί με τη μάνα μου»

Κοινοποίηση:
ιβαν

Τον ρατσισμό στο πετσί του έχει βιώσει ο Ιβάν Σβιτάιλο καθώς όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα βίωσα bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι 10 χρονών που έκανε μπαλέτο. Όταν ήμουν μικρός με φώναζαν Αλβανό, ενώ ήμουν Ουκρανός».

Για την άσημη συμπεριφορά που δέχτηκε από τους συμμαθητές του στην Ελλάδα, μίλησε ο γνωστός χορευτής-ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που έμαθε να μιλάει ελληνικά.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν ο ωραίος του σχολείου, είχα ένα αίσθημα κατωτερότητας. Όταν ήρθα στην Ελλάδα διέφερα από τα περισσότερα Ελληνόπουλα, λόγω των χαρακτηριστικών μου. Στην Ελλάδα δεν συνηθίζεται ένα αγόρι να κάνει μπαλέτο, εμείς στη Ρωσία είχαμε άλλες βάσεις για το τι είναι κανονικό. Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας Λάμψη μαζί με τη μάνα μου», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω βιώσει να επιθυμώ κάποια και να μην την έχω ή να αγαπάω κάποια και να με χωρίζει. Όταν ήμουν έτοιμος να φύγω στην Αμερική, μου έλεγε η μάνα μου “πού πας παιδί μου; Θα σε σκοτώσουν οι γκάνγκστερς”», αποκάλυψε στην συνέχεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αν δε του άρεσε να έφευγε! Αλλά καθισε… αρα του άρεσε!
    Και δε καταλαβα.. από πού κι ως πού εμεις οι Έλληνες ρατσιστές?! Που κατεβάζουμε και τα παντελόνια νια μας για τον κάθε λογής ξένο?! Παρόλο που πολλοί ευθυνονται για τη κατακορυφη αύξηση των εγκλημάτων?
    Για συνελθετε μερικοί ψευτοπροοδευτικοι

  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’.

  3. Σκάσε ρε ανθέλληνα μισάνθρωπε που ζεις με ψεύτικο ελληνικό όνομα στην Ελλάδα και βρίζεις τους Έλληνες.

  4. Τι κακο κι αυτό!!! Όλοι που κουβαλιεστε εδώ υποφέρετε από bulling αλλά εδώ τις κάνετε τις καριέρες σας. Ούτε στην Ρωσία ούτε στην Αμερική προκοψατε.

Leave a Response