Ιάκωβος Τσούνης: Ενας Έλληνας προς μίμηση!!

Κοινοποίηση:
parasimo-tsounis1

Ο Ιάκωβος Τσούνης είναι ένας Έλληνας προς μίμηση. Δώρισε την περιουσία του, 23 εκατομμύρια ευρώ και 60 αποβατικά σκάφη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Ιάκωβος Τσούνης, γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι απόγονος των αγωνιστών του 1821, Λονταίων και Πετμεζαίων. Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος, ήταν δασάρχης και ο Ιάκωβος ήταν το τελευταίο από 13 παιδιά. Πολέμησε σε ηλικία 15 ετών στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940. Ξεκίνησε ως εκτελωνιστής στον Πειραιά. Το 1966 εισέρχεται στην ναυτιλία ως εφοπλιστής, αποκτώντας συνολικά 13 εμπορικά πλοία και σχηματίζοντας μεγάλη περιουσία. Από τότε αρχίζει και η μεγάλη φιλανθρωπική του δράση. Δημιούργημά του επίσης είναι το Μουσείο, που βρίσκεται παραπλεύρως της μόνιμης κατοικίας του στην οδό Κύπρου, στου Παπάγου.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης, δικηγόρος και Τ. Βουλευτής Αχαίας έγραψε έναν χαιρετισμό προς στον συμπατριώτη μας, που στην καρδιά του έχει μόνο την υπεράσπιση της πατρίδας μας και όχι το “ξεπούλημά” της!!

“Ένας υπέροχος ΕΛΛΗΝΑΣ και ένα ερώτημα

Έχω την Τιμή να είμαι συμπατριώτης μ’ αυτόν τον υπέροχο ΕΛΛΗΝΑ Αχαιό ευεργέτη, τον Ιάκωβο Τσούνη.

Φιλόπατρις και φιλόστρατος (αρετές ταυτόσημες και αδιαίρετες) ως γνήσιος Έλλην, ο Ιάκωβος Τσούνης. Πολεμιστής – με τη στενή και ευρεία έννοια του όρου – ευεργέτης του Στρατού μας και αρωγός συμπατριωτών μας. Φωτεινή εξαίρεση και παράδειγμα προς μίμηση, σ’ αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς για την Πατρίδα, τον Ελληνισμό και τις αλλοτριωμένες Αξίες του, από τους ελληνόφωνους πιθήκους της «προόδου» και της «δημοκρατίας». Αυτοί οι μισέλληνες και μισόστρατοι καραγκιοζαραίοι αποτελούν επαίσχυντο καταισχύνη και μείζονα κίνδυνο για την Ελλάδα, ως γεννήματα του αναρχοκομμουνισμού και της πολιτικής προδοσίας, που τους εκτρέφει και τους προστατεύει, διώκοντας παράλληλα τους Έλληνες Εθνικιστές.

Εύγε στον πανάξιο Έλληνα Ιάκωβο Τσούνη!

Δράττομαι της ευκαιρίας, για να διατυπώσω ένα εύλογο ερώτημα: Οι πλούσιοι πολιτικοί, οι οικονομικοί ολιγάρχες, ιδιαιτέρως δε οι εβραίοι – έλληνες πολίτες, που θησαυρίζουν στην Πατρίδα μας, απολαμβάνοντας ειδικά και μοναδικά προνόμια για ξένη φάρα, ΤΙ προσφέρουν στο Στρατό μας και στα Σώματα Ασφαλείας;;;

Οι μεν «δικοί μας» φορολογούνται βέβαια, αλλ’ αυτό δεν αίρει την ηθική τους υποχρέωση για προσφορά. Η μόνη «προσφορά» τους εξαντλείται στην εξουσιομανία, την απληστία και την ηδονοθηρία.

Οι δε «έλληνες» εβραίοι δεν έχουν βέβαια ηθική υποχρέωση προσφοράς, – ως φύσει αγνώμονες και τεχνητά «θύματα» –  έχουν όμως νομική υποχρέωση, να προσφέρουν σε ό,τι εθνοφελές, σύμφωνα με το καταστατικό του Συμβουλίου της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα (Κ.Ι.Σ.Ε.) το οποίον, ως ΝΠΔΔ (γιατί άραγε;) δεν φορολογείται και θησαυρίζει εκ του ασφαλούς, προσφέροντας μόνο στην… τσέπη του και εξάγοντας συνάλλαγμα στους αδελφούς κύκλους του εξωτερικού. Κατά τα άλλα, απολαμβάνουν την ασφάλεια και προστασία, που τους παρέχει δωρεάν ο Στρατός μας και τα Σώματα Ασφαλείας.

Η απάντηση στο ερώτημα που προηγήθηκε είναι:

Απολύτως τίποτα!”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είναι γεγονός ότι μάς κυβερνούν ελληνόφωνοι μισελληνες μέ τήν σειρά ό γκαβός, ο ζουμπάς ο Εβραίος Μηταράκης,ή Εβραία Κεραμέως πού ισοπέδωσε τήν Ελληνική Παιδεία ο τραμπούκος ό
    Χαρδαλιάς,ή απόγονος Βανδάλων ή μουσίτσα ή Μενδώνη πού βεβήλωσε καί τσιμέντωσε τήν Ακρόπολη καί πυρπόλησε τίς Μυκήνες καί τήν Πύλη τών Λεόντων.Η δήθεν πρόεδρος τού κρά-
    τους ή ασκημομούρα ή νυφίτσα τό σκιάχτρο ή Κατίνα Σακελλαροπούλου πού δαιμονίστηκε στήν
    Μητρόπολη καί δέν έκανε τόν σταυρό της ούτε φίλησε τόν σταυρό,ενώ απαγόρεψε τήν ανακρου-
    ση τού εθνικού ύμνου.Μόνο γιά αυτά τά τρομερά εθνικά εγκλήματα τής αξίζει ό διαμελισμός.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.