ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟ Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ: «ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ;» – ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Κοινοποίηση:
ΣΚΕΡΤΣΟΣ

Ξεσκεπάζει τον υπουργό Επικρατείας και εισηγητή της κυβέρνησης για τον γάμο των ομοφυλοφίλων Άκη Σκέρτσο η Ψυχίατρος Καλλιόπη Προκοπάκη, που κατέθεσε μετά από πρόσκληση της Βουλής υπόμνημα για το νομοσχέδιο. Και το οποίο επειδή προφανώς δεν εξυπηρετούσε πολιτικά, τον Άκη Σκέρτσο έγινε αντικείμενο επιθέσεων και χαρακτηρίστηκε μάλιστα σε ένα παραλλήρημα ως “ψευδεπιστήμη”.

Μπορεί ο Άκης Σκέρτσος να θεωρεί ότι έχει την δυνατότητα να παρουσιάζεται ως ο “ιεροεξεταστής” και του επιστημονικού τομέα και να επιλέγει ποιές έρευνες είναι καλές και ποιες όχι, όμως η Καλλιόπη Προκοπάκη του επεφύλασσε μια ιδιαιτέρως δυναμική απάντηση. Ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι θα προσφύγει και στην δικαιοσύνη εναντίον του!

Ο κύριος Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος, εισηγητής του νομοσχεδίου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» στις 12/2/2024, χαρακτήρισε το Υπόμνημα που κατέθεσα, μετά από πρόσκληση των αρμόδιων Επιτροπών, “ψευδοεπιστήμη”. Άραγε, από ποια θέση κρίνει την επιστημονική μου άποψη; Δεν είναι Ιατρός, ούτε ειδικός Ψυχικής υγείας. Ανέφερε ότι έχει στα χέρια του κάποιες μελέτες, που όμως δεν δημοσιοποίησε, όπως έκανα εγώ για στηρίξω τις θέσεις μου.

Επίσης, ο τρόπος που αναφέρθηκε στο Υπόμνημα μου, (αναρωτήθηκε γιατί κατέθεσε άποψη ένας μεμονωμένος επιστήμονας), άφησε να εννοηθεί, ότι έστειλα ένα κείμενο με δική μου πρωτοβουλία, και ότι δεν είχα το θάρρος να καταθέσω στην συνεδρίαση της 7/2/2024. Η αλήθεια όμως είναι ότι συμμετείχα κατόπιν πρόσκλησης, από τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, ενημέρωσα ότι δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ, για σοβαρούς λόγους υγείας, απέστειλα εγκαίρως το Υπόμνημα όπως μου ζητήθηκε, και αυτό προωθήθηκε από την αρμόδια Γραμματεία, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους βουλευτές. Επισυνάπτω την πρόσκληση, την απάντηση μου, καθώς και το Υπόμνημα.

Εάν ο κανονισμός της Βουλής δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, ο κ Σκέρτσος θα έπρεπε να είχε κάνει εγκαίρως ένσταση στην διαδικασία και διόρθωση του λάθους. Εάν η πρόσκληση μου είναι νόμιμη και έγκυρη, ίσως ο κύριος Σκέρτσος, που έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία, ΜΜΕ, Πολιτική διαχείριση και Lobbying, να θεωρεί ότι στο Κοινοβούλιο μπορούν να εκφράζουν άποψη μόνον ομάδες (και lobby) αλλά όχι οι Έλληνες πολίτες ατομικά.

Κατόπιν αυτών καλώ τον εισηγητή του νομοσχεδίου να ανακαλέσει δημόσια, ή να αντικρούσει επί της ουσίας την επιχειρηματολογία μου, δημοσιοποιώντας αντιστοίχως τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις που υποστηρίζουν τη θέση του και αντικρούουν τις δικές μου θέσεις όπως παρουσιάστηκαν στο υπόμνημα μου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή η αναφορά του στο πρόσωπο μου είναι απαξιωτική προς την επιστημονική μου επάρκεια και συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση μου, προκειμένου να υπερασπιστώ την τιμή και υπόληψη μου καθώς και την επιστημονική μου θέση, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου.

 

Θυμίζουμε πως στη δυνατότητα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια αναφέρεται υπόμνημα της ψυχιάτρου Παιδιών και εφήβων Καλλιόπη Προκοπάκη το οποίο απέστειλε στις ειδικές επιτροπές με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει την ανάγκη των παιδιών να έχουν την φροντίδα δύο ετερόφυλων γονέων, “με τις διαφορετικές συνεισφορές τους στον ψυχισμό του.” Θέτει ως ερώτημα τη σταθερότητα που εγγυάται στο παιδί ένας ομόφυλος “γάμος”, παραθέτοντας στοιχεία από τη Σουηδία, την πρώτη χώρα που καθιέρωσε τέτοιους “γάμους”, από τα οποία προκύπτει -με βάση μελέτη εικοσαετούς διάρκειας-, ότι οι ομόφυλοι λεσβιακοί  γάμοι είναι εξαιρετικά ασταθείς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. σκερτσος …. ενας προσφυγικο σκουπιδι απο το πασοκ στην ανωμαλη ΝΔ αφου η φατσα του δεχνει ενα διεστραμενο ον !!!

  2. το καθεστως εφερε ΤΩΡΑ αυτο το εγκλημα για τα παιδια και οχι αργοτερα ΜΟΝΟ για ενα λογο,πολυ απλα σκεφτηκαν τα καθαρματα της ΝΔ που συγκεντρωνονται και αποφασιζουν με ποιο τροπο δεν θα εχουν απωλεια ψηφων το εξης: αν το φερουμε τωρα πριν τις ευρωεκλογες, επειδη θα εχουμε απωλεια ποσοστων θα πουμε οτι το πηραμε το μηνυμα και οτι ειχαμε απωλειες λογω του νομοσχεδιου του ανωμαλου μυαλου του κουλη,οποτε τωρα γκαζωνουμε
    και παμε μπροστα την χωρα.
    Ενω αν το εφερνε πιο μετα στις επομενες εθνικες εκλογες θα ειχε απωλειες.
    Απλα τα πραγματα, ολα για τις ψηφους

  3. με πέτρες στις περιφέρειες τους. Θάνατος στους προδότες. όχι μαύρο στις εκλογές, μαύρισμα στο ξύλο.

  4. Μία μελέτη εικοσαετίας στην Σουηδία της κ.Προκοπάκη έδειξε ότι τα παιδιά των ομοφύλων έχουν σοβαρή έλλειψη σταθερότητας. Προφανώς συμπεριφορική, νοητική, συναισθηματική.
    Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να δούμε και πόσο σωματική σταθερότητα θα έχουν. Γιατί είναι πασίγνωστο στην ψυχιατρική ότι εκτός από τα εγγενή, υπάρχουν και τα επίκτητα χαρακτηριστικά.
    Θα περιμένουμε επίσης και τα συγκρίσιμα αποτελέσματα της επίδρασης μεταξύ των ομο και των ευερόφυλων ζευγαριών. Καθώς και τα χαρακτηριστικά εκείνα που δεν θα αποκτήσουν τα παιδιά που δεν θα μεγαλώσουν στην φυσιολογική κατηγορία.

  5. Μην αναμασάτε τη λέξη -αφορισμός- γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει, εφ’όσον είναι άθεοι. Απλά μη τους ξαναψηφίσετε, κι’όταν έρχονται στις ιδιέταιρες πατρίδες σας, μην τρέχετε σαν ξελιγωμένοι να τους σφίγγετε τα βρωμόχερα, αλλά να τους ρίχνετε μούτζα. Αλλά τι λέω; αφού τους χρειάζεστε για τις βρωμοδουλειές σας.

  6. Εκεί στη ΝΔ τα ξέρουν όλα είναι ίδιοι και με όσους τους ψηφίζουν. Οι ξερολες, οι ηθικοί, οι πατριώτες, οι οικογενειάρχες, οι πετυχημένοι που πάνε στην κάλπη και νομίζουν ότι είναι Ωνάσηδες ξαφνικά. Όποιος μάλιστα πει κάτι διαφορετικό, τεκμηριωμένο του δίνουν διάφορες ονομασίες ή χαρακτηρισμούς. Να τους ξαναψηφίσετε ηλίθιοι οπαδοί, ανθελληνες και ανώμαλοι.

  7. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ

  8. Τα λεγόμενα του Καιρίδη ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι γεωστρατιγική νίκη κατά της Ρωσίας θα το δημοσιεύσετε;

    ΓΜ το φελέκι μου, πρέπει να βρέψει φωτιά και μολύβι, δεν υπάρχει άλλη σωτηρία.

    1. Μην άγχεσαι, θα φροντίσει ο Θεός και θα βρέξει φωτιά και πόνο, πολύ πόνο. Οι Ραγιάδες θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν, γιατί δεν τα κάνουν μόνοι τους οι πολιτικοί, κάποιοι τους ψηφίζουν. Είναι μεγάλη η σαπίλα στην Ελλάδα πλέον… Έχει εξαπλωθεί η γάγγραινα.

  9. Κυριε σκερτσο σου ευχομαστε ολοι οι πατριωτες να καμαρωσεις τον υιο σου Αρσενοκοιτη η μαλακο οπως προτιματε. Απο καρδιας παντα

  10. Η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη. Την επικαλείται συνεχώς,αλλά αυτά που λέει είναι αντιεπιστημονικά με σκοπό να εξαπατήσει τον κόσμο. Τα ίδια έκαναν και με τον COVID.

  11. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να τους κόψει το δρόμο. Δυστυχώς αφού ο Κούλης μυστικά πήρε το πράσινο φως από τον αρχιεπίσκοπο μας κουνιέται. Θα ψηφίσουν και άλλα πολλά ανώμαλα κατά της πατρίδας, οικογένειας και παιδιών. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Στις κάλπες λοιπόν μαύρο σε όσους πουν ναι. Και μακριά τους γιατί είναι ανώμαλοι.

  12. η εξουσιες ειναι αδυστακτες.τα παιδακια ειναι ελεος τους.λυπηροτατο φαινομενο. το χειροτερο προβλημα που εχει η χωρα.

  13. Ύποπτος ο Άκης ο σκερτσόζος, μήπως γιαλίζει κάτι; Μόνο τα πόμολα του Μαξίμου μπορούν να μας πουν το μυστικό.

  14. Αφορισμός από την εκκλησία σε όσους βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν αυτό το βδελυγμα που φέρνει ο Κούλης. Θέλουμε πρωτοβουλία από την εκκλησία έστω και από μεμονωμένα πρόσωπα.

  15. Μαρη μουσατη Πασοκατζου που το παιζεις τωρα νεοδημοκρατισσα κορη! Φαε τη ταπα σου ανωμαλαρα και βρες κανα λαθροκαφροπιθηκι να σε βολευει! Αλλωστε φραγκατη κοτα “καταντησες”!

  16. Ο Σκέρτσος είναι αδερφή ψυχή, για αυτό ξέρει…. Έχει και 3 ανήψια γκέι… Όλο του το σόι είναι πισωκίνητο….

  17. Ρε με τι μαλακες ασχολουμαστε μου λετε ; Τετοιες Ξεφτιλισμενες Αδερφες με Γραβατες δεν εχουν ξανα υπαρξει . Ενα Κομμα Ανωμαλων ,,,,,,, Πουστηδες , Λεσβιες , Τραβεστι , Υποτακτικοι , Παιδεραστες ….. Νομιζετε τυχαια φερνουν το Νομοσχεδιο ; 41% Νομιμοποιησε Ανωμαλους , Πολεμοχαρεις , Ναζιστες , Αργυρωνητους , Απατεωνες , Δολοφονους που χρωστουν 500+ Εκατομμυρια κ σε αλλη Χωρα θα τους ειχαν βγαλει Εγκληματικη Οργανωση κ θα ηταν ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ , ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ !!!

  18. ευχομαι τα παιδια οσον ψηφισουν το νομοσχεδιο να τους γαμανε μαυροι με βγαλμενα χερια

  19. δεν πρέπει να ψηφίζετε στις εκλογές ανθρώπους με ανώμαλες ‘ιδιαιτερότητες’ και παρόμοια κουσούρια. Ιδιαιτερότητα και diversity είναι όροι που δημιουργήθηκαν για ανθρώπους που μετέχουν σε ειδικές κοινωνικές ομάδες όπως ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, άτομα με συγγενείς βλάβες, μειονεκτικές κοινωνικές ομάδες όπως αλλόφυλοι και αλλοεθνείς και όλοι αυτοί αναγνωρίζεται ότι κινδυνεύουν να περιθωριοποιηθούν, αδικηθούν, κακοποιηθούν από τους συνηθισμένους ανθρώπους που νιώθουν κυρίαρχη κοινωνική ομάδα. Οι όροι αυτοί που αποσκοπούν στην προστασία αυτών των ατόμων ΔΕΝ πρέπει να περιλαμβάνουν βιαστές. κακούργους, πρεζόνια και άτομα με παραφιλίες όπως ομοφυλοφιλία, παιδοφιλία, κτηνοβασία, θανατοφιλία και η λίστα δεν τελειώνει… Σταματήστε λοιπόν να στέλνετε κάθε ανώμαλο στη Βουλή με την ηλίθια λογική ότι ναι έχει κουσούρι αλλά ‘καλός άνθρωπος’ είναι μωρέ…

  20. Πασόκος ο τύπος. Απ’ αυτούς που έφερε ο Κούλης στην Ν.Δ.

Comments are closed.