ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ! Ραφαήλ Καλυβιώτης για λαθρομεταναστευτικό: Ψεύτης και επικίνδυνος ο Καιρίδης

Κοινοποίηση:
rafail

Σκληρή επίθεση κατά του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη εξαπέλυσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ, υποψήφιος διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Ραφαήλ Καλυβιώτης, εγκαλώντας τον υπουργό για τον παραπλανητικό τρόπο με τον οποίον αναφέρεται σε μειωμένες ροές.

Ο κ. Καλυβιώτης, του οποίου το διδακτορικό εστιάζει σε θέματα λαθρομετανάστευσης, με βίντεο – ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, επισημαίνει ότι όταν ο κ. Καιρίδης αναφέρεται σε μείωση των ροών, παίρνει ως μέτρο σύγκρισης τον περασμένο Σεπτέμβριο, αντί τον ίδιο μήνα του προηγουμένου έτους. Ο Σεπτέμβριος του 2023 ήταν ίσως ο χειρότερος μήνας από πλευράς λαθρομεταναστευτικών εισροών από το 2015, όταν ξέσπασε η προσφυγική κρίση.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ, αναφέρεται και στο γεγονός ότι μέσω της τροπολογίας Καιρίδη που τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Ιανουάριο νομιμοποιούνται λαθρομετανάστες και ότι ο υπουργός, πέραν της αποτυχίας του να ανασχέσει τις μεταναστευτικές ροές, σκοπεύει να φέρει μέσω διακρατικών συμβάσεων 500.000 νόμιμους μετανάστες εντός του έτους.

Χαρακτηρίζει τον κ. Καιρίδη επικίνδυνο, αλλά και τον πρωθυπουργό, που τον εμπιστεύεται, ενώ καλεί τους πολίτες να τους τιμωρήσει, ψηφίζοντας στις Ευρωεκλογές ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι πολύ “μορφωμένοι” μάς έφεραν στο χείλος του γκρεμού.

  2. Σας πόνεσε το προηγούμενο μήνυμα και το σβήσατε ε; Περαστικά σας και συνεχίστε να προβάλλετε όλο αυτό το νερόβραστο , άτολμο
    γαρνιρισμένο με ρητορείες “τίποτα” …

Comments are closed.