“ΙΟΥΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΥΤΟΜΟΛΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ”, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ , Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
βελοπουλος-μυλωνακης

“Φοβάμαι ότι αυτές οι εκλογές θα είναι οι χειρότερες που πέρασαν ποτέ”, δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο κανάλι OPEN.

Καταγγελία Βελόπουλου για απόπειρα εξαγοράς βουλευτών του κόμματός του από «ανθρώπους της ΝΔ» προκειμένου να μην μετέχουν στις εκλογές.

Πρόκειται για τους βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, οι οποίοι αρνούνται -όπως  δήλωσαν- την κατηγορία της πολιτικής προδοσίας προς τον Κυριάκο Βελόπουλο.

H δήλωση της βουλευτού της “Ελληνικής Λύσης” Α.Α. Αλεξοπούλου για την “αποστασία”

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ «κόμμα εθισμένο στην αποστασία»

«Άνθρωποι της ΝΔ επιχειρούν με διάφορες υποσχέσεις να πείσουν υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης να μην κατέβουν στις εκλογές» είπε από το βήμα της Βουλής, προσθέτοντας: «Αν τώρα, παίρνουν τηλέφωνα και προσπαθούν να τους πείσουν να μην κατέβουν με την Ελληνική Λύση, λέγοντάς τους ότι υπάρχει μια θεσούλα για να βολευτείτε, φανταστείτε τι έχουν να κάνουν την επόμενη μέρα των εκλογών και πως θα φεύγουν οι τροχήλατες βαλίτσες προς τους 10-15 αποστάτες που θα χρειάζονται για να κάνουν κυβέρνηση».

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο OPEN:

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκαθάρισε πως η Ελληνική Λύση δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν ενώ παράλληλα, δήλωσε πως βλέπει Κυβέρνηση συνεργασίας ακόμη και από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Νέα Δημοκρατία, την οποία και χαρακτήρισε ως ότι πιο βρώμικο έχει αντικρίσει ο ίδιος σε πολιτικό επίπεδο, καρφώνοντας έτσι τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση της κυβέρνησης να συζητήσει με εν ενεργεία Βουλευτές άλλων κομμάτων.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέτρεξε στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν και στους αποστάτες του ΛΑΟΣ που μετεπήδησαν στη τότε Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και πλέον σήμερα κατέχουν κορυφαίες υπουργικές θέσεις.

Τέλος, μίλησε για αναξιοπιστία του Γιώργου Γεραπετρίτη που δεσμεύτηκε στον ίδιο αλλά και στη Βουλή, πως θα αλλάξει το ΕΣΡ, όμως δεν υπήρξε η παραμικρή αλλαγή με τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Αθανάσιο Κουτρομάνο να παραμένει κανονικά στη θέση του οι οποίοι και φέρουν, όπως δήλωσε, την ευθύνη στο συμβόλαιο πολιτικού θανάτου που έχει υπογραφεί για τον ίδιο.

Δείτε τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος:

Οργισμένη διάψευση του Α.Μυλωνάκη για ευφάνταστο δημοσίευμα που τον εμφανίζει να εντάσσεται στη ΝΔ. ‘Ολα όσα δήλωσε στην εκπομπή ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ, με τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

Η απάντησή του στα δημοσιεύματα είναι αρκετά σκληρή: «Ερπετά, εκβιαστές, δωσίλογοι  επιχειρούν να εμπλέξουν και να βρωμίσουν το πρόσωπό μου σε άθλια πολιτικά παιχνίδια.

Η αγάπη του κόσμου είναι φανερό ότι τους είναι εμπόδιο στα σκοτεινά τους σχέδια. Οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω καθαρός και έντιμος απέναντι στο κόμμα, τον Κυριάκο

Βελόπουλο και τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου που με αγαπούν και με στηρίζουν».

“Άριστες οι σχέσεις μου με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Δεν επικοινώνησα ποτέ με τον Δημητριάδη.”

Ακόυστε όσα είπε στην εκπομπή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΚΟΥΙΖ:ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΠΡΩ(Κ)ΤΟΥΛΗΔΕΣ
    κουληs(κουλα)περουκινι μουατσοs+κουληs φρεντυ πιπακ@λο τονε βαζει ολο αμιεται….
    καραφλομπουρδελοπουλοs καραφλοs κουληs μπιενιερηs γιοζεφ…κοτερατζου angorea βικυ ksekololoyka κουληs αμιεται
    κυριακοι τηs π@υτσ@s,ρε ενα μπερδεμα…

  2. Πόσο σαπίλα η νδ πια. Τον Κασιδιάρη τον έβγαλαν εκτός, την Ελληνική Λύση τη συκοφαντούν. Δε θα τους περάσει.

  3. Την δεδομενη στιγμη και ο μεταφερων τις επιστολες του Ιησου θα κανει οπως ο Καρατζαφερης την κωλοτουμπα του Απλα οι δικοι του θα ανοιξουν τον δρομο της προσχωρησης προς την ΝΔ Τους μαθαμε ποια και απο αυτα που ψηφησαν στην βουλη σημφωνωντας με την βουληση της ΝΔ με καμια αντιδραση

  4. Ότι τελευταία σκαρταδουρα,απέμεινε από το κόμμα του Χαζαροφυρερ βουρ για το ρετιρέ της γαλάζιας μπουρδελο κατοικίας. Όπου κάθε όροφος και άλλο βίτσιο. Καρότο και μαστίγιο στην κυριολεξία.

  5. Με τις υποκλοπές τι έγινε ρε σεις? Ακόμα έρευνα γίνεται από τη δικαιοσύνη ; ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Έρε δούλεμα που πέφτει…

  6. Πως μιλάτε ρε έτσι για το παλικάρι από την κρήτη που έχει κάνει ένα σωρό βομβαρδισμούς στην τουρκία ρισκάροντας τη ζωή του?
    Ο άνθρωπος δεν έχει μαντήλι να κλάψει όπως είπε φτωχαδάκι είναι στο νοίκι μένει και ας έχει πάρει εφάπαξ και 8000€ μηνιάτικο

  7. Μ: ΘΕΛΩ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
    Β: ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΑ?
    Μ: ΟΧΙ! ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

  8. ΒΛΑΚΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ,ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ,,ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑ Ι ΜΑ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ..ΑΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ…Ε…ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ

  9. Ρε σεις μας ζαλισατε τ αρ@@@@α,τιποτένιοι.Τι νομίζετε δηλαδή ;Αξία έχετε ,όσο και τα ανθρωποειδή ψηφοφόροι σας…ακούς εκεί ….μην χάσει η Βενετιά βελόνι.Καταγγελια ο άλλος ο κοιραληφης,και με τις προσωπικές επιστολές απ’ τον Ιησού.Ο Μυλωνάκης ,ο καραμητρος,η καραμητρα,κλπ…Σιγα τον πολυέλαιο …οι κύριοι τίποτα και οι κύριες ,σπρώξε γλείψει.Αει ζώα πια….μας τα πρηξαν…με τους Τιτάνες της πολιτικής….καιλη,Γεωργούλη ,Χρονοπούλου ,και τ @@@δια μας τα δύο.Και τώρα έρχεται ο κυρ αλοιφής,να καταγγείλει ότι του παίρνουν τους γίγαντες .Ποιοι;;;Οι άλλοι μέγιστοι Τιτάνες της πολιτικής….Η Κόζα νοστρα της Ευρώπης ΝΔ……Αύριο θα μας πουνγια τον γιδοβοσκο και πάει λέγοντας.Ρε δεν πα να αυτοκτονησετε όλοι;Αχρηστοι με όλη της σημασία της λέξεως.Καιροσκοποι ,τυχοδιώκτες,πολιτικοί απατεώνες, προδότες και δοσυλογοι,και αρχικλεφταραδες.Εμετικες κατσαρίδες .ουστ

  10. Καλη δοκαιολογια για να καλυφθει οταν γινει δεκανικι της ν.δ

  11. Οτι και να λεμε ο βελοπουλος ηταν ειναι και θα ειναι παπατζης οταν βγαινει στην εκπομπή του και λεει προλαβετε ολα μαζι 29€ αλλα τωρα τηλεφωνηστε αν τελειωσει η εκπομπη δεν ισχύει η προσφορα.
    Και το επαναλαμβανει ολημερις και καθε 3 και λίγο.

  12. Ξεφτιλας ο Αντωνάκης.

    4 χρόνια απόλυτης ησυχίας στη βολή και τώρα ετοιμαζόταν για νουδου.

  13. ολοι οι ανθρωποι χωρις ιδεολογια ,μαζευτηκαν στο κομμα Βελοπουλου….
    ΟΛΟΙ για την κονομα ειναι….γιατι ο Βελοπουλος ειναι διαφορετικος????

  14. Ο μυλωνακης ειναι ο ορισμος του λαικιστη γλοιωδους μπαμια, καρπαζοεισπρακτορα του καρατζαφερη

  15. Λες και ο Βελόπουλος δεν χαρίζει βουλευτές κάτω από το χαλί με αυτό τον τρόπο. Κατά τα άλλα δεν θα συνεργαστεί επίσημα!!!

    1. Ο Βελοπουλος ειναι ενας υπερχρεωμενος , σχεδον χρεοκωπημενος εκδότης και τηλεπωλητης, που θα κανει οτι του πει ο Κουλης, αλλιως το ΣΔΟΕ, με εντολη Κουλη, τον στελνει φυλακη σε 24 ωρες.
      Ηλιας και μονο Ηλιας το μελλον του πατριωτικου χωρου

  16. Ο Βελόπουλος άξιον τέκνο του πατριδέμπορα Καρατζαφέρη.
    Αυτός βεβαίως είναι απόφοιτος λυκείου, όχι σαν τον άλλον της 1ης Λυκείου.
    Ο αδελφός του κατέρχεται πάλι ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη με το ιταλικό επώνυμο Βενιέρης.

  17. Ο Στέφανος θα την βγάλει την άκρη έτσι και αλλιώς αλλά σαν να λέει αλήθεια το είδα.Αν και θα ψηφίσω τον Ηλία δείxνει πολύ άξια γυναίκα και φάνηκε από τον λόγο της ότι τον αγαπάει και τον σέβεται τον Στέφανο.

  18. Βελόπουλε, που έλεγες ότι είχες τις πρωτότυπες επιστολές του Ιησού, γιατί δεν λες ότι είναι το πιο βρώμικο κόμμα επειδή πάνε να απαγορεύσουν “τους Έλληνες” από τις εκλογές; Τίποτα δεν είναι που πάνε να εξαγοράσουν τους βουλευτές σου, όταν πήγαν να δωροδοκήσουν ολόκληρο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου. Τι νομίζεις, ότι θα πάρεις τις ψήφους μας αν απαγορεύσουν τον Ηλία; Τράβα να πάρεις ψήφους από τον Τσίπρα που είπες ότι δεν είναι προδότης για τις Πρέσπες για να δικαιολογήσεις τον Μητσοτάκη που τους θέλει και στην εοκ! Εισαγγελέα Κανελλόπουλο και μόνο!

  19. Το σύστημα Μητσοτάκη δεν πρόκειται να πέσει εύκολα γιατί λατρεύει την καρέκλα και το χρήμα. Κάθε μέρα θα ακούμε διάφορα γιατί όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη να επέμβει και κόμματα που δεν είναι στα κάγκελα αλλά έχουν λουφαξει, γίνεται της μαύρης σακούλας το πάρτι. Και ο αποστάτης τότε που ήταν κυβέρνηση τα ίδια έκανε αλλά είχε απέναντι τον Αντρέα και τον έριξαν όμορφα πριν προλάβει να τα δώσει όλα.

    1. Το συστημα Μητσοτακη θα πεσει μονο αν πάνε οι νεοι να ψηφισουν.

  20. Γι’αυτό θέλουν ολιγαρχία των 300,δήθεν αντιπροσώπων του λαού. Διότι οι 300 και εύκολα διαφθείρονται και εκβιάζονται,

  21. Ειναι τοις πασι γνωστο το γονιδιο της αποστασιας της “αγιας” οικογενειας εναντι τριακοντα αργυριων! Ντροπη στους καραγκιοζηδες των αλλων κομματων που θα το τολμησουν! Περιληπτικα οι “μισθοφοροι” πατριωτες! Και ονειδος στη καθε Κουλαρα που μαλλον δεν μπορει να διεκδικησει το χρισμα με τα κατορθωματα του που τον αποδυναμωσανε! Ο σκοπος συνεχισης του ξεπουληματος της Πατριδας και η μασαμπουκα μαλλον…. αγιαζουνε τα…μεσα!

  22. Παίρνουν τηλέφωνα και υπόσχονται δωράκια λεφτά και θέσεις σε πολλούς που είναι υποψήφιοι με την Ελληνικη Λύση. Και η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα θεσμός της δικαιοσύνης να απευθυνθεί ο Βελοπουλος, άδικος κόπος θα ήταν.

  23. τελικα θα πειτε καμια φορα αληθειες οι θα μας ξαποστειλετε η αποτελειωσετε μεσω υποκλοπων ουτε τσιπα δεν εμεινε πια

  24. Ελα ρε Κυριακο,
    βαλε πλατη ρε αγορι μου,
    πως κανεις ετσι, αδελφο μαγαζι ειναι,
    μητρική εταιρεια πως το λενε,
    αυτοι ειναι το ρετιρε κι εσυ το υπογειο της πολυκατοικιας!
    Eλα και θα σε κανουν αντιπροεδρο!

Comments are closed.