“ΙΝΤΡΑΚΑΤ (ΚΟΚΚΑΛΗΣ): ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ; ΒΓΗΚΕ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΡΑΝΧΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis_gerapetritis_2xr

Από την Κασσινα Βασιλικη

Ιντρακατ (Κόκκαλης): Πώς είναι μπλεγμένος πίσω απο το έγκλημα των Τεμπών ; Βγήκε ο Γεραπετρίτης, αυτο το αρπαχτικό, αυτό το πιράνχας, αυτός ο ανθέλληνας ,αυτός ο μεγαλοκαρχαρίας και μας γέμισε αλογόμυγες για μια ακόμη φορά !!!

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η γραμμή που πηρε η ιντρακατ ειναι η Λάρισα – βολος
    You know
    Λαρισα > βολος δεξια
    Λαρισα > Θεσσαλονίκη βορεια (απανω)

  2. Παρατηρήσατε κάτι? Προχθές στην βουλή είχε συζήτηση για την δολοφονία των Τεμπών. Τέτοιοι χαμηλοί τόνοι μεταξύ σύριζα νδ πασοκ δεν έχει ξανασυμβεί, και οι τρεις κατέληξαν στο συμπέρασμα πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης και το ανθρώπινο λάθος! Και μην ξεχνάτε πως ο γιος του Κόκκαλη είναι ευρωβουλευτής με τον σύριζα εάν αυτό σας λέει κάτι. Σύριζα ΝΔ πασοκ είναι ένας θίασος, κοροϊδεύουν τον λαό. Ο ένας ψηφίζει ο άλλος εφαρμόζει και το πασοκ απλά συμπληρώνει τις ψήφους που λείπουν την μία για να περάσουν τα μνημόνια την άλλη για να στηρίξει την προδοσία των πρεσπων. Σας περνάνε για εντελώς μ@λακες και σας δουλεύουν χοντρά. Λιγο πριν τις εκλογές θα συναντηθούν οι τρεις τους να σχεδιάσουν το θέατρο, τάχα πως θα μαλώνουν για να σας διχασουν και να σας μαζέψουν στο μαντρί. Στημένα όλα ειναι, θέατρο παίζουν. Τους ίδιους συμβούλους έχουν που τους στέλνει η αμερικανική πρεσβεία. Ξυπνάτε ρε, μην τρώτε την φόλα.

  3. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ίδρυσε την ΙΝΤΡΑΚΑΤ το 1987 για να λαμβάνει μέρος και σε δημόσια έργα όπως ο ομοϊδεάτης του κόμμουνιστής Μπόμπολας.
    Οι Γερμανοί με τον Ελλάδι συνεταίρο τους Κοπελούζο στην εταιρεία του παραχωρήθηκε η ανακατασκευή των 14 αεροδρομίων, των οποίων η γερμανική κατοχή ισοδυναμεί με κατάληψη εθνικού εδάφους.

    1. Μιλάς για τον Κοπελούζο την μεγαλύτερη μαφία ε; Και που είσαι ακόμα…

Comments are closed.