ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ “ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ” ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ! Ο Αύγουστος Κορτώ γλωσσοφιλιέται με μουσάτο μπρατσαρά στην πλ. Συντάγματος και καμαρώνει στο Facebook

Κοινοποίηση:
Screenshot-2022-06-18-221149

O Αύγουστος Κορτώ επέλεξε λίγες λέξεις για να τα πει όλα. «Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί» έγραψε σε ανάρτησή του την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία που δίνει ένα φιλί στον σύντροφό του, στο σημερινό Athens Pride. Έτσι απλά και φυσιολογικά διότι όλα τα παιδιά πλέον πρέπει να… μάθουν ότι και οι άνδρες μπορούν να φιλιούνται μεταξύ τους…

Με φόντο τη Βουλή, ο Αύγουστος Κορτώ, εξηγεί σε τρεις αράδες ότι κανείς δεν κινδυνεύει από μια πράξη αγάπης και καμαρώνει αναρτώντας το φωτογραφικό ντοκουμέντο:

287790296_10159015697219952_5287806978393347491_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Ένας πούστης είναι ξευτιλισμένος .Κάψτε τους φωτιά και τη στάχτη θάψιμο εκατο μέτρα κατω απο τη γή..Φτούς παλιοπουσταρες ξεφτιλισμένοι.

  2. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ “Π@@ΣΤ@ΦΙΛΙΑ”???
    οποιος ξερει ας μου απαντησει γιατι το λενε “παρελαση υπερηφανιας” ??? για ποιο λογο ειναι υπερηφανο? επειδη τους ανοιξε ο κ@λος? αν δεν ξερετε να μου απαντησετε θα ρωτησω στο ΦΒ τον υπερασπιστη των ανωμαλων τον ΤΣΙΠΡΑ.

  3. Το ότι σε κοροιδεύανε μικρό(όπως λες) είναι κατακριτέο. Από το σημείο αυτό να θέλετε τη διαστροφή σας να την κάνετε φυσιολιγικό, πάει πολύ! Παλιά σας συμπαθούσα γιατί όντως ήταν απαράδεκτο το μπούλινγκ που σας κάνανε, τώρα δεν θέλω ούτε να σας βλέπω που ζητάτε και να γίνρεε γονείς! Το ότι κάποιοι γονείς δεν είναι καλοί δεν σημαίνει ότι εσείς οι γκέι θα είστε καλοί γονείς!

  4. Tους περιφραξατε…που τους περιφραξατε με τις ”κλουβες”…βαλτε τους και μια ”φωτια”…!!!

  5. Γεια σου ρε Αδωνι ”μπρατσαροσκυλοφορε” !!! επιβητορα με την ωραια !!! τη σικατη !!! και τη σιχαμερη !!! τη γκομενα !!! Αξιος !!! Βαλε τη φωτο στο σαλονι…να τη κατουραει ο σκυλος !!! Που το πας..ρε το ”χλεμπονιαρη”…???
    Ανοιξε πισω το ”φρεατιο” ρε και….
    ΥΓ. Εισαι QUALITY μλκας !!!

  6. Έτσι κατάντησαν την χώρα οι πολιτικοί .
    Τον βόθρο όλου του κόσμου να είναι τα κόπρανα συγκεντρωμένα !

  7. Και γιατί θ πρεπει ν τ κάνεις αυτό μέσα στον δρομο κ ν σε βλέπει ο κόσμος; Είτε στρειτ είτε γκέι δεν τ θεωρω σωστο κ δεν θελω κ ν τ βλεπω στην τελικη. Τι μ νοιαζει ποιος κ πώς αγαπαει/φιλαει; Σιγα σιγα θ προχωρησουν κ σε χειροτερες αποκαλυψεις

  8. Όπως τον είχε αποκαλέσει το 2012 ο άλλος ο παλαβός ο Χατζηστεφάνου (όταν τον ρώτησαν την άποψη του για ένα σχόλιο του Βερύκιου) ο “Άλουστος Προκτώ”

  9. Στεφανε κατεβα στις εκλογες να τελειωνουμε με ολα αυτα που συμβσινουν

  10. Eίναι εντελώς αντι-αισθητικό να εκθέτεις την κρεββατοκάμαρα σου στην κοινή θέα. Ισχύει, γιά όλους μας, τρεϊτ και γκαίϋ. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω την πρόκληση. Ακόμα περισσότερο δεν μπορώ να καταλάβω την ενθάρρυνση εκ μέρους της κυβέρνησης τέτοιων συμπεριφορών. Έχει σκεφθεί ποτέ κανείς ότι το ” ¨ολα στο φως”, ίσως να μη είναι σοφή επιλογή; Έχει σκεφθεί κανείς ότι η υπερ-αποκάλυψη και η πρόκληση μπορεί υπό συνθήκες να μετατραπεί σε στοχοποίηση των ατόμων που υποτίθεται ότι θέτει υπό προστασίαν η κυβέρνηση; Τι εξαλλοσύνες είναι αυτές, τι ανόητα πράγματα; Η σεμνότητα και η διακριτική συμπεριφορά δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

  11. Όλοι οι πουστηδες ένα κόψιμο έχουν σαν τους τηγανοκεφαλους κάνουν μπαμ από μακριά

  12. Ερντογάν κάνε ντου τώρα. Δεν θα αντισταθώ.

  13. δεν γεμισαμε. Ορισμενοι ειναι και καθομαστε και τους κοιταμε στο ονομα του σεβασμου και του αντιρατσισμου. Πως αλλαξαμε τοσο γρηγορα? Απαραιτητο αξεσουαρ ο κοπρος για να δειχνεις οτι εχεις φιλοζωικα αισθηματα…

  14. Από τι στιγμή που δεν σας πειράζουν, προς τι η χολή;

  15. Ελπιζω οι γονεις τους να εχουν δει αυτην την φωτογραφια

  16. Σε λάθος πόλεις βομβαρδίζουν οί Ρώσοι.

  17. ΕΜΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! Δε τους φτάνει να κάνουν ότι κάνουν στο σπίτι τους η κατ’ επέκταση στην ιδιωτική τους ζωή, αλλά είναι αναγκαίο γι αυτούς να το βγάλουν καραμούζα να το φωνάξουν να το δείξουν, έτσι ώστε να μας μεταδώσουν το μήνυμα ότι υπάρχουν και τα ΣΚΑΤΑ σε αυτό τον κόσμο!

  18. Ο άντρας του είναι. Ο Τάσος Σαμουηλιδης. Έχουν σχέση18 χρόνια.

  19. ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…

  20. Σίγουρα ο πατέρας του είναι υπερήφανος για την “κόρη” που έκανε.
    Πισογλέντης που γλύφει άντρες.

  21. ουστ ανώμαλα τέρατα τις φύσεως! Το αφύσικο άρχισε να προκαλεί σε μεγάλο βαθμό, χώρα διεφθαρμένη και ανώμαλη,όλες η αδερφές και πουστρες τελικά εδώ έχουν γεννηθεί;

  22. ΑΡΕ ΠΙΚΡΑ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΠΑΤΕΡΆΔΕΣ ΤΟΥΣ….. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΕΡΆΣΜΑΤΑ

  23. EMETOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.