ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ… ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Έκκληση από τον Ουκρανό διοικητή του Άζοφσταλ: “ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΩΣΕ ΜΑΣ”!

Κοινοποίηση:
ςςδς

Ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχουν ακόμη άμαχοι στην Μαριούπολη, εστάλη μήνυμα προς τον τουρκικό λαό και τον πρόεδρο Ερντογάν από τον Ταγματάρχη Σέρχι Βολίνσκι, ο οποίος υπηρετεί στον ουκρανικό στρατό και βρίσκεται στην Μαριούπολη. Στην επικαιρότητα τέθηκε το βίντεο του ταγματάρχη που μίλησε για τις οδυνηρές στιγμές που βιώνουν και είπε ότι υπάρχουν παιδιά στην πόλη.

………………….

Είπε :

¨Τουρκικέ λαέ ! Κύριε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Απευθύνομαι σε εσάς από τη θέση του Διοικητή 36ης Φρουράς. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Η σύγκρουση δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα. Ο εχθρός πραγματοποιεί καθημερινά αεροπορικές επιδρομές και βάλλει χρησιμοποιώντας διάφορα συστήματα πυροβολικού χερσαίων και ναυτικών βάσεων,

……..

Κάνω έκκληση για έξοδο με ασφαλή τρόπο της φρουράς της Μαριούπολης σε τουρκικά εδάφη, όπως και για την σωτηρία μας από το Άζοφσταλ με εγγυήσεις ασφάλειας από την τουρκική πλευρά. Εμπιστευόμαστε πολύ στην βοήθεια σας. Σας είμαστε πολύ ευγνώμονες¨.

Να μην ξεχάσουμε λοιπόν να στείλουμε κι άλλα όπλα στην Ουκρανία…

Πηγή: tourkikanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ολόκληρη ή Μαριούπολη απελευθερώθηκε καί ελέγχεται από τόν στρατό τής Λαικής Δημοκρατίας τού Ντονέτσκ.Μόνο τό ναζιστικό τάγμα αζόφ πού είναι αποκλεισμένο στίς κατακόμβες κάτω από τό εργοστάσιο Αζόφστάλ αρνείται νά παραδοθεί καί αμύνεται..Ομως πολεμοφόδια,τρόφιμα καί νερό τελειώνουν.Γιά αυτό τό απελπισμένο μήνυμα τού αζοφίτη Βολίν στον τουρκομογγόλο.Ξέρουν τί σκληρή τιμωρία τούς περιμένει σέ λίγο χρονικό διάστημα.
    Γιάννης Λάκων

  2. Ζητά ρε μαλακά από τον Μητσοτάκη να έρθει να σε σώσει…
    Αμέσως θα έρθει ο ίδιος Εκεί …αυτοπροσώπως…Και θα σε σώσει και θα σου δωσει και ελληνική ιθαγένεια διαβατήριο επίδομα και μια θεσούλα στην ευρωβουλή και σπίτι και μετρητά και δάνειο…αμε

Comments are closed.