ΙΔΟΥ Η.. “ΣΥΜΦΩΝΙΑ” ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Έτσι… τηρούν τηνν υπογραφή τους οι Σκοπιανοί [ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]

Κοινοποίηση:
1401349_dimoskopisi-pgdm-provadisma-8-2-sto-oxi-gia-ti-symfonia-ton-prespon

Η παράδοση της Μακεδονίας στους γ@φτους της Ευρώπης με την τζίφρα του Τσίπρα. Τηρείται “απαρέγκλιτα” η Συμφωνία των Πρεσπών των Τσίπρα – Κοτζιά, την οποία στηρίζει και ο τωρινός “Εφιάλτης” ο Κούλης.

Δείτε λοιπόν πόσο την… τηρούν οι Σκοπιανοί στην παρακάτω φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης και προέρχεται από αλυσίδα σούπερ μάρκετ των Βαλκανίων:

maked1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ζω για την ημέρα που θα δω ΟΛΟΥΣ -ανεξαιρέτως- ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ιερής Πατρίδος μου, να αιωρούνται στις κρεμάλες …
    ΕΣΑΕΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ / ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ …

    1. Οταν εσυ φιλε εισαι χειροτερος απο αυτους δε πρεπει να μιλας. Εξαλλου εσυ τους βγαζεις και τους στηριζεις

  2. Ωραιο το post του φιλου…αλλα να μας εξηγήσουν κι’ολας γιατι περνανε απεναντι με τα διαβατηριακια τους κ πανε κ τους τα ακουμπάνε!!!?κ μην πει κανεις οτι λεω παπαριες εχουμε παει κ εμεις βορεια ελλαδα κ βλεπουμε τι γινεται!!!δεν πατε στο μανάβη της πολης η του χωριου σας.

  3. ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ???? ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ . ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΜΑ .

  4. Μετά το θλιβερό ότι ο Τσίπρας και ο Σύριζα παρέδωσαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς υπάρχει και το πιο θλιβερό. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ψήφισαν και τους έβαλαν στην Βουλή. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν ούτε καν την ψήφο τους.

  5. και βγαλανε τον κουλη να δωσει την χαριστικη βολη

  6. Γιατί έχει αλλάξει κάτι σε σκοπιανά βιβλία ή αγάλματα κλπ; Ευτυχώς μόνο η Βουλγαρία αντιδρά στην είσοδο των σκοπιανών σε ΕΕ-ΝΑΤΟ. Και η ΝΔ τα ίδια σκατά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  7. Ο Τσίπρας με τον Κοτζιά και τον Καμμένο εκτέλεσαν την Ελλάδα με την βρώμικη και κατάπτυστη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Comments are closed.