Θ. Δρούγος: Φοβάμαι ότι έχουν περάσει στη χώρα μας άτομα με στρατιωτική – παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία

Κοινοποίηση:
1

Ο Θανάσης Δρούγος ο γνωστός στρατιωτικός αναλυτής μιλώντας χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου επισημαίνοντας ότι όχι μόνο η χώρα κινδυνεύει από εθνολογική αλλοίωση αλλά και από τις ανεξέλεγκτες ροές ατόμων που δείχνουν ότι ΄χουν παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Στην Τουρκία, αυτή την στιγμή, υπάρχουν 800.000 μετανάστες ( εκτός από τους Σύριους πρόσφυγες ), προερχόμενοι από 92 χώρες. Εάν πάει κανείς στην Κω, ή σε άλλα Ελληνικά νησιά, θα δει από αυτούς που έρχονται εδώ, να κυκλοφορούν ανά ομάδες, των 4-5 ατόμων 25χρονοι  και ένας σε κάθε ομάδα, κατευθύνει τους άλλους. Αυτή η εικόνα, είναι άκρως ανησυχητική και υποδηλώνει, ότι έχουν περάσει στην χώρα μας, άτομα με  στρατιωτική – παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία. Με δεδομένο ότι, από τις περιοχές που  έκανε την εισβολή, ο Ερντογκάν στην Συρία, έχουν βγει από τις φυλακές Τζιχαντιστές, που τους κρατούσαν εκεί  οι Κούρδοι, η κατάσταση φαντάζει πολύ επικίνδυνη. Ανησυχητικό είναι επίσης το φαινόμενο, ότι έρχονται  εδώ,πάρα πολλοί άνθρωποι, από την Αφρική, από την Νιγηρία, την Σομαλία, το Σουδάν, αλλά και από άλλες περιοχές, που έχουν εμπειρία, από τρομοκρατικές  οργανώσεις. Παράλληλα, με τις αθρόες αυτές  ροές, η χώρα κινδυνεύει, από Εθνολογική αλλοίωση. Με την μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα,  έχουμε μετάσταση του καρκινώματος, σε όλη την χώρα. Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο  Κ. Στεφανής, θα οδηγήσουν την χώρα σε Βατερλώ, είναι κάκιστα σχεδιασμένα, για τα κλειστά κέντρα και  η αποσυμφόρηση των νησιών, θα δημιουργήσει προβλήματα, σε όλον τον κορμό της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Για να μην κατακρίνετε κάποιον πρέπει σώνει και καλά να σας παραμυθιάζει με μπούρδες ;;;;;;;; Μακάρι να ήταν δεκαδες και εκατοντάδες οι Έλληνες που λένε την αλήθεια , αλλά ως μαλακοραγιαδες θέλετε να ακούτε να σας κοροϊδεύουν , μόνο σε αυτούς που σας κοροϊδεύουν το βουλώνετε και κάθεστε σούζα…ηλίθιες όρνιθες!
    Ελληνική σκέψη , τα μυαλά σου και μια λίρα ,”ηλίθιος ραγιάς”να υπογράφεις καλύτερα .Και εσυ ΑΖ , να υπογράφεις “λοβοτομημένος μακακαλος” .

  2. Καλά ρε Θανάση, τώρα είδες αυτό που όλοι βλέπουμε εδώ και χρόνια ?

  3. Αφου εισαι φιλοΝΑΤΟικος, αυτα που λες ειναι χωρις περιεχομενο ……Μαλακιες για να γινεται κουβεντα.

    1. Γιατι λέτε μακακιες;;; Δεν με ενδιαφέρει τι ειναι, αλλα αν αυτα που λέει ειναι αληθεια. Και ειναι αλήθεια, ειτε καποιοι θελουν να το δούνε και να το καταλαβουν, ειτε οχι. Εχουν ο της περάσει στην Ελλαδα τζιχαντιςτες και ξενοι (Τούρκοι και αλλοι) πρακτορες. Μπορει να το αμφισβητήσει αυτο κανεις;;; Και δεν χρειάζονται αποδείξεις γι αυτο, αλλα κοινή λογικη. Κατι που δυςτυχως τελευταία λείπει απο τους Ελληνες.

    2. Ας τα πάρουμε από την αρχή ρε λιθιε
      Είναι χωρίς περιοχομενο ότι μπενουν λαθροεισβολεις στη χώρα;

Comments are closed.