Θυμάστε κ. Γεωργιάδη τι λέγατε τον Απρίλη; “Μας κάνουν κακό οι μάσκες. Δεν πρέπει να φοράμε” λέγατε κ. υπουργέ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
First government cabinet meeting of the newly elected government of New Democracy party, in the Hellenic Parliament, in Athens, Greece on July 10, 2019. / Πρώτο υπουργικό συμβούλιo της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στις 10 Ιουλίου 2019.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Άδωνης Γεωργιάδης μάς έλεγε ότι απαγορεύεται να φοράμε μάσκες αν δεν είμαστε ασθενείς ή δεν δουλεύουμε σε νοσοκομείο. Δεν ξέρουμε αν εκείνος το θυμάται, αλλά υπάρχουν αρκετοί που το θυμούνται καλά.

Βέβαια στην πορεία και προκειμένου να κάνει τον “καλό στρατιώτη”, άλλαξε το… τροπάρι του. Και “φιμώθηκε” και μάς “φίμωσε” και εμάς…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν οι χαμελαιοντες είχαν όνομα θα τους λέγανε Γεωργιάδη….Ποτε ΛΑΟΣ…ποτε ΝΔ…ΠΌΤΕ μπορεί ακι ΠΑΣΟΚ…τύφλα να έχουν οι ..χαμελαίοντες…

  2. Τι ψάχνετε να βρείτε μωρέ; Αφού η δουλειά τους είναι να κάνουν τη νύχτα μέρα. Από αυτό ζούνε. Ξέρετε κανένα σοβαρό άνθρωπο να αφήνει τη δουλειά του και να πηγαίνει εκεί που πηγαίνει για να σώσει τον κόσμο; Εδώ πολλές φορές δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό θα σώσουμε και τους άλλους. Μετά παραπονιόμαστε τι είπαν και τι έκαναν άλλοτε και τι τώρα. Όλη η δουλειά είναι παντού και πάντα για τη μάσα. Τα υπόλοιπα είναι για τα ζωντανά.

  3. Οσο καλή είναι μία κάλπικη δεκάρα τόσο καλός είναι καί ό Ψευτοθόδωρος ό Αδωνις.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.