Θρίλερ στο Σχιστό: Ρομά ξυλοκόπησαν άγρια με λοστούς και λήστεψαν πυροσβέστες -που έκαναν περιπολία- και πυροβολούσαν στον αέρα!

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker-7-10

Ρομά ξυλοκόπησαν άγρια πυροσβέστες οι οποίοι βρίσκονταν σε περιπολία σήμερα το πρωί σε περιοχή του Σχιστού, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε πυροσβεστικό όχημα.


Έναν από τους πυροσβέστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, τον χτύπησαν πολύ άσχημα ακόμα και με λοστό απεγκλωβισμού τον οποίο βρήκαν μέσα στο πυροσβεστικό όχημα. Διακομίσθηκε στο 251 αιμόφυρτος και με σοβαρά τραύματα. «Σαν να ήθελαν να τον σκοτώσουν» αναφέρει μια μαρτυρία.

Όλα άρχισαν όταν το πυροσβεστικό όχημα βρισκόταν σε φανάρι περιοχής του Σχιστού, όταν μια ομάδα 4-5 ατόμων Ρομά ακινητοποίησαν το όχημα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τους πυροσβέστες. Οι δράστες πριν διαφύγουν αφαίρεσαν από το όχημα εργαλεία και ασυρμάτους καθώς και χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το περιστατικό αυτό και με την πρόσφατη εμπειρία της προβληματικής ασυρματικής επικοινωνία στην καταδίωξη του Περάματος, δόθηκε στα πληρώματα η εντολή όταν προσεγγίζουν σε συμβάντα σε περιοχές που κινούνται Ρομά, να ενημερώνουν το Κέντρο Επιχειρήσεων κατά την άφιξη τους και κυρίως να αναμένουν σαφείς εντολές για περαιτέρω ενέργειες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την σημερινή επίθεση στο Σχιστό, η ομάδα των 5 Ρομά, μετά την επίθεση σε βάρος των πυροσβεστών διέφυγαν με ΙΧ πυροβολώντας στον αέρα με πιστόλι. Ενώ από τον ασύρματο που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα έβριζαν την Αστυνομία.

Άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν κατ’ επανάληψη στοχοποιηθεί απρόκλητα από Ρομά.

Ενδεικτικά, στις 25 Μαΐου του 2018, πυροσβέστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα πυρά κατοίκων περιοχής Μεγάρων όταν επιχείρησαν να προσεγγίσουν σε σημείο στο οποίο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Τρεις μήνες αργότερα, στις 16 Ιουλίου 2018 πυροσβέστες δέχτηκαν επίθεση όταν έφτασαν στον καταυλισμό για να σβήσουν φωτιά – αυτή τη φορά με πέτρες – με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας πυροσβέστης.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Αυγούστου 2019 πυροσβεστικό κλιμάκιο το οποίο κατέφθασε στον καταυλισμό Ρομά των Μεγάρων προκειμένου να σβήσει τη φωτιά σε κλεμμένο ΙK όταν δέχθηκε εκφοβιστικούς πυροβολισμούς με σκοπό να φύγουν από την περιοχή. Οι πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο καθώς αν αν δεν έσβηνε η φωτιά στο ΙΧ πολύ πιθανόν η φωτιά λόγω των ξερόχορτων της περιοχής να είχε επεκταθεί και μέσα στον καταυλισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μια βραδιά εατ-εσα θα αλλάξετε χρώμα και από βρωμογυφτοι θα σας κάνω Παριζιάνους…

  2. Υπό αλλα καθεστώτα αυτό το καρκίνωμα θα είχε εξαληφθει. Συλλήψεις ανά την επικράτεια, μεταφορα σε βραχονησίδες και μετά τα βομβαρδιστικά θα έκαναν το καθήκον τους. Απλά πράγματα.

  3. Χαιδεψτε τούς τουρκογυφτους και θα κάνουν και άλλα . Μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν οι σκατογυφτοι τίποτα άλλο.

  4. Οσο ο κρατικος μηχανισμος με προεξεχοντα τον Μητσοτακη αλλα και οι υπολοιποι πολιτικοι ζητιανευουν τις ψηφους των Ρομα και δεν παιρνουν αμεσα μετρα, θα ειναι υπευθυνοι γι αυτα που θα επακολουθησουν. Καποτε αυτο το βρωμερο κρατος πρεπει να κανει το καθηκον του προς ολους και να αφησει τα βρωμερα πολιτικα του παιγνιδια. Εχουμε βαρεθει οχι μονο να μην αλλαζει τιποτα αλλα και να γινονται ολα χειροτερα. Ντροπη και αισχος προς ολους τους πολιτικαντηδες της χωρας.

  5. Ούτε τον Δεκέμβριο του 2008 δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα. Αίσχος!!!

  6. αμεση πυρποληση ολων των καταυλισμων

  7. οι γιουφτοι το παραχεσαν !! τι φτεξαν οι πυροσβεστες και τους επιτεθικαν ??

    1. Τι θες,να πανε να “ξεσπασουν” τον πονο τους παλι σε αστυνομικους που εχουν οπλα και πυροβολανε;Κι αν δεν εχει υπηρεσια ο Α100 να τους υποστηριξει;Ενω οι πυροσβεστες τι μπορουν να κανουν,να τους ριξουν νερο με τις μανικες;Βεβαια αυτο θα ειναι χειροτερο απο τις σφαιρες για τους γιουφτους,γιατι ως γνωστον απεχθανονται το νερο.

Comments are closed.