Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: 20χρονο μοντέλο βρέθηκε νεκρό σε παλιό λατομείο

Κοινοποίηση:
tzinavogiatzi

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας όταν εντοπίστηκε στα παλιά λατομεία Παλαιοκάστρου έξω από την Θεσσαλονίκη η σορός νεαρής γυναίκας.

Η 20χρονη που βρέθηκε νεκρή ήταν το μοντέλο Τζίνα Βογιατζή σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Η είδηση του θανάτου του όμορφου μοντέλου σκόρπισε θρήνο στον χώρο του μόντελινγκ. Το νεαρό μοντέλο κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Τη σορό της εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

Το πρακτορείο μοντέλων με το οποίο συνεργαζόταν η όμορφη Τζίνα Βογιατζή θέλησε να αποχαιρετήσει την 20χρονη.

«Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας. Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο στους γονείς της, Δήμητρα & Σταύρο… Η σκέψη μας είναι μαζί σας…» έγραψαν και συνόδευσαν την ανάρτηση με δυο φωτογραφίες του άτυχου μοντέλου του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο νωρίς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Είστε σίγουροι ότι έπεσε; Έχουμε δει τόσες περιπτώσεις που μιλάνε για ατύχημα και μετά αποδεικνύεται δολοφονία! Οι δικοί της άνθρωποι πρέπει να το ψάξουν!

  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ…

  3. Καλά λέω εγώ μακριά από σκυλιά … για να βγάλει βόλτα το σκυλι έχασε τη ζωή της…
    πάρτε ψάρια, πουλιά και χελωνάκια αν είσαστε φιλόζωοι…

    Ο Θεός να συγχωρέσει την κοπελίτσα και κουράγιο στην οικογένεια της !!!

    1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ Κ. ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ…

      1. Τα σκυλιά κυρα Δεσπω δεν είναι για να ζουν στα σπίτια και στα σαλόνια … τα είχαν τα παλιά χρόνια οι τσοπάνηδες για φύλακες…
        κάποιοι έξυπνοι αποφάσισαν να τα εμπορευθούν για να τα κονομήσουν …
        Ξυπνήστε εάν θέλετε παρέα υιοθετήστε ένα παιδί !!!

        1. Ουσιαστικά μας λές πως τα ζώα είναι για εκμετάλλευση και δεν πρέπει να τα αγαπάμε, γιατί οι τσομπάνηδες τα έχουνε για φύλακες όπως έχουν τα κατσίκια για το γάλα. Δεν είμαστε όλοι ψυχροί χωρίς αγάπη όπως εσύ και μάθε επειδή εγώ έχω και παιδιά και σκυλιά και γατιά πως τα παιδιά είναι οι μεγαλύτεροι εγωϊστές και σου βλάπτουν το νευρικό σου σύστημα, αντίθετα τα ζώα σε ηρεμούνε και εκφράζουν ευγνωμοσύνη μόνο για ένα χάδι. Άρα ανάμεσα σε παιδιά και ζώα προτιμώ τα ζώα και μια ζωή χωρίς λεξοτανίλ. Εσύ να ξυπνήσεις και να καταλάβεις πως όσο δικαίωμα έχεις εσύ στην Γή άλλο τόσο έχει και το ζώο γιατί είναι πλάσμα της Γής και του δημιουργού της, του Θεού.

    2. Καλά λέω κι εγώ μακριά από 2ποδα σκυλιά… Θεός σγχωρέσ΄την.

      1. Τα φράγκα που δίνεις κάθε μήνα για τα σκυλιά σου μάζεψε τα και αγόρασε παπουτσάκια σε ένα ξυπόλητο παιδάκι!!!

  4. κριμα…
    καμια ασχημη βρωμιαρα μπολσεβικα αναρχοκουμουνα δεν ψοφαει μονο ομορφες ελληνιδες…

  5. Κριμα τοσο νεα κοπελα και τοσο ομορφη.
    Καλο Παραδεισο.

Comments are closed.