Θρίλερ με την εξαφάνιση καθηγητή στα Πετράλωνα -Τον αναζητούν οι μαθητές του [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
κατάλογος

Θρίλερ στα Πετράλωνα με την εξαφάνιση ενός μοναχικού καθηγητή αγγλικών.

Πρόκειται για τον Τάκη Παπαχρήστου, ο οποίος τα τελευταία είκοσι χρόνια έμενε στην Ελλάδα και εργαζόταν σαν καθηγητής αγγλικών. Παλαιότερα ζούσε στον Καναδά, όπου ήταν βοηθός Καθηγητή Πανεπιστημίου.

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.68 και για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.

Το θέμα ανέδειξε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που αναφέρει ότι δεν τον αναζήτησαν συγγενείς του, αλλά οι ίδιοι οι μαθητές του, που σήμαναν το συναγερμό όταν κατάλαβαν ότι εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου έμενε μόνος του, τον περασμένο Ιούνιο.

Αρχές Ιουλίου, οι γείτονες θορυβήθηκαν από τη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα του καθηγητή και ανήσυχοι κάλεσαν την αστυνομία. Από την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα προέκυψε ότι η μυρωδιά προερχόταν από χαλασμένα τρόφιμα. Ο καθηγητής άφαντος… Όλα δείχνουν ότι κάτι ξαφνικό συνέβη, που τον έβγαλε από το σπίτι και τον εξαφάνισε.

Σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή από τη Νάξο, έκανε λόγο για έναν άνδρα με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο που βρισκόταν στο νησί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Καθημερινά αθλούνταν σε δημοτικό αθλητικό κέντρο του νησιού.

«Είναι καταπληκτική η ομοιότητα. Ο άντρας που έβλεπα να αθλείται, κούτσαινε ελαφρώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας που επικοινώνησε με το «Τούνελ».

Ο καθηγητής τελευταία κούτσαινε, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε.

Η άκρη ίσως βρεθεί από τα έγγραφα ιχνηλάτησης, που συμπληρώνουν λόγω κορωνοϊού όσοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τον απήγαγαν οι γκρίζοι στη Κούφια Γη να κάνει παρέα με τον Λιαντινη!!Οι γκρίζοι λιγουρεύονται τους καθηγητές!! Τους θεωρούν ξερολουκουμα!!

Comments are closed.