Θρίλερ για 19χρονη: Δέχτηκε να της γλείψει τα πόδια και να βγάλει 2.000 ευρώ, αλλά την βίασε, χωρίς να της δώσει φράγκο!

Κοινοποίηση:
111

Για βιασμό κατήγγειλε άγνωστο άνδρα 19χρονη από τη Λευκωσία… μετά από ανταπόκριση της σε «πρόσκληση» μέσω faceboοk για να της γλείψει τα πόδια και να της δώσει 2.000 ευρώ!


Και όμως συνέβη. Ο άγνωστος είχε αναρτήσει στο facebook πρόσκληση σε γυναίκες που θα ενδιαφερόντουσαν να κερδίσουν 2.000 ευρώ, αν τον συναντούσαν για να τους γλείψει τα πόδια. Η 19χρονη ανταποκρίθηκε στέλνοντας μήνυμα και κλείνοντας ραντεβού με τον άγνωστο. Η συνάντηση έγινε και, όπως η ίδια κατήγγειλε, κάθισε να της γλείψει τα πόδια και την… βίασε με την χρήση των χεριών του! Η 19χρονη ζήτησε στη συνέχεια τα 2.000 ευρώ και ο άγνωστος της εξήγησε πως δεν είχε καθόλου χρήματα. Τότε η νεαρή αποτάθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε βιασμό. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ανιχνέυσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, αναζητώντας μαζί με το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον άγνωστο άντρα, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Όλα εξηγούνται με ένα ρητό του Αλβέρτου Αϊνστάιν: “Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν καί η ανθρώπινη βλακεία. Καί δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο”.-

  2. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΟΡΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

  3. Χαχαχαχα ρε τι άλλο θα διαβάσουμε πρωί πρωί τι έκανε ο αρμοστοκος απίστευτο έτσι απλά νόμιζε ότι θα της πέρναγε λίγο σάλιο στα πόδια και θα της έδινε 2000..Μωρή ηλίθια τα πόδια του Cristiano Ronaldo έχεις

  4. Αφού η ηλίθια παραδέχεται το ραντεβού για σεξουαλικά παιγνίδια , ο καταγγελλόμενος θα ισχυριστεί ότι δεν πλήρωσε γιατί δεν του έδωσε απόδειξη. Βιασμός σαφώς δεν υφίστατο λόγω συμφωνίας.

  5. Η μόδα της εποχής διαδικτυακό καμάκι, βλέπουν μια φώτο και τρέχουν τα ζαβα.

  6. Σκεφτεται με τα ποδια αυτη η κοπελα. Να προταθει για βραβειο Γκινες

  7. Ντροπη του γυναικειου φυλου… Και ηλιθια και πουτ********!!!!!

  8. Δεν την πληρωσε κ αλλη κατηγγειλε βιασμσ σ χα χα

  9. -Κανόνας 1ος: Τα λεφτά προκαταβολικά,
    -Κανόνας 2ος: πρόβλεψη αντιμέτρων προστασίας,
    -Κανόνας 3ος: Επίσημο κατάστημα παροχής υπηρεσιών με ανάρτηση τιμοκαταλόγου.
    Επίσης, για την αντίληψη του Έλληνα νομοθέτη
    -η πράξη γλειψίματος ποδιών είναι προσυμφωνημένη, άρα ακαταδίωκτη για τον δράστη.
    -η διείσδυση δακτύλου στον κόλπο συνιστά το αδίκημα της ασέλγειας (Ποινικός κώδικας, άρθρο 338 § 2)
    -η μη καταβολή αντιτίμου για την 1η πράξη, έχει χαρακτήρα προσιδιάζει σε αστικής μορφής αξίωση.
    Shit happens. Το επάγγελμα που επιλέξατε κυρία, έχει και τις δυσκολίες του. Καλά γαμήσια.

  10. Είναι βιασμός επειδή δεν τη πλήρωσε, αν τη πλήρωνε όμως δεν θα τον κατήγγειλε για βιασμό. Απλά πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη.

  11. ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ΛΕΛΟΥΔΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 19 ΕΤΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΝΗΛΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΘ ΟΣΟΝ Ο ”ΔΡΑΣΤΗΣ” ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΜΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Η ΥΠΠΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ . ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

  12. Καλά δουλευόμαστε? Αυτή έκανε συμφωνία με έναν ανώμαλο και πίστευε ότι ο ανώμαλος θα τηρούσε την συμφωνία και θα τελείωνε η συνάντηση ομαλά? Τι μ@λακία δέρνει τον κόσμο? Πάλι καλά που δεν την έσφαξε να την πετάξει στα σκουπίδια κομμάτια. Φαντάσου να έχεις αυτό το μαλάκιο παιδί. Καλά της έκανε.

  13. χάχα την πάτησε το πορνίδιο.. ήθελε να βγάλει πουτανίστικο χρήμα.. καλά της έκανε

    1. Είτε την γάμησε είτε την εγλειψε, ένας άγνωστος, (!) με τόν οποίο έκλεισε ραντεβού η ίδια,με την συγκατάθεση της, είναι το ίδιο!
      Είναι σάν νά πάει ή γυναίκα σου,σε ένα ξενοδοχείο με έναν τύπο,στο ίδιο κρεββάτι, καί νά ορκίζεται ότι δεν έκαναν σεξ! Από την στιγμή πού μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί του, είτε τής έπιασε το χέρι είτε την έσκισε,είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!

Comments are closed.