Θρίλερ για πασίγνωστο επιχειρηματία στη Μύκονο: Έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και ληστείας από Αλβανούς κακοποιούς! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο ιδιοκτήτης μιας εκ των πιο παλιών ψαροταβέρνων στη Μύκονο, η οποία λειτουργεί από το 1976, ο Νίκος Σκεπαθιανός, έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους στη 01.00 ξημερώματα Κυριακής, μέσα στο σπίτι του.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στην κατοικία του με σκοπό να τον ληστέψουν, βάζοντας χέρι στο χρηματοκιβώτιο του, ωστόσο ο επιχειρηματίας τους αντελήφθη και προσπάθησε να τους εμποδίσει. Τότε άρχισε να δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο με γροθιές, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δικών του προσώπων στην Αστυνομία, οι δράστες κρατούσαν λοστό και πιστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο των δραστών ( πρόκειται για συμμορία αλλοδαπών Αλβανικής καταγωγής) ήταν καλά οργανωμένο.

Ήξεραν ότι ο επιχειρηματίας φεύγει τις τελευταίες μέρες γύρω στα μεσάνυχτα από την ταβέρνα του, μαζί με την σύζυγο του. Είχαν υπολογίσει το χρονικό διάστημα που χρειάζεται μέχρι να φτάσει στο σπίτι του, όπου του είχαν στήσει καρτέρι.

Οι δράστες ήξεραν για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου, όπως γνώριζαν ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κουβαλάει μαζί τους τις εισπράξεις της ημέρας.

Ήθελαν λοιπόν και το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου αλλά και το «φρέσκο» χρήμα της ημέρας. Όταν οι κακοποιοί τους επιτέθηκαν, προκλήθηκε φασαρία με αποτέλεσμα ο θόρυβος να αναγκάσει την κόρη του επιχειρηματία και ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στο νησί να κατέβει άρον άρον από το σπίτι της που βρίσκεται πάνω ακριβώς από κείνο των γονιών της για να δει τι συμβαίνει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Κοιτώντας από το παράθυρο φέρεται να είδε τον πατέρα της να δέχεται επίθεση από τους Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι ενώ είχαν πάρει ήδη 10.000 – 12.000 ευρώ στα χέρια τους, πίεζαν με κάθε τρόπο τον επιχειρηματία να τους δώσει κι άλλα. Τελικά από τις φωνές τις κόρης του, η οποία κάλεσε την Αστυνομία, οι τέσσερις δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο πατέρας της τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, όμως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πληγή ανεπούλωτη η αλβανική μαφία. Με ποινικό μητρώο “σαν λεξικό του Παπύρου”, οι κατσαπλιάδες της Σκεντερίας αντί να τελειώνουν το υπόλοιπο του βίου τους σε υπόγειες φυλακές (που επειγόντως χρειαζόμαστε) περιέρχονται με άνεση ολόκληρη τη χώρα, μη εξαιρουμένων των νησιών, και ρημάζουν σπίτια και μαγαζιά… Δεν ξέρω, αλλά η ΕΛΑΣ, η ΕΥΠ, η ΚΥΠ, η μπιπ, κάποιος τέλος πάντων, πρέπει να σταματήσει κάποτε τη δράση τους.

  2. Αφου τα δωσανε ολα κ κανανε μαγκες ολα τα ξυπολητα αλβαναρια που περνανε ζωη παραδεισενια εδω στο ελλαντα απο το να ητανε στην γυφτοχωρα τους, να τα τωρα!

  3. Αν ο Χρυσοχοΐδης και ο κάθε Χρυσοχοΐδης δεν έβαζε να φυλάνε τον κάθε μαλακά θα υπήρχε και κανένας αστυνομικός για τον κόσμο…..αλλά 50.000 αστυνομικοί χωμένοι σε τρύπες και τρυπουλες δε φτάνουν χαχαχχα…..όταν χώρες με διπλάσιο πληθυσμό έχουν τον ίδιο αριθμό αστυνομικών και φτάνουν και περισσεύουν…..αλλά εδώ έχουμε και της μαλακισμενες που αφήνουν τα όπλα στο αμάξι…..και είναι στην φρουρά του πρωθυπουργού….. φανταστείτε τη ασφάλεια έχει και αυτός …..

  4. Αλβανοί? Δε νομίζω ρε παιδιά να είναι αλβανοί δεν κάνουν τέτοιες δουλειές αυτοί.
    Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σας γαμήσουν τις κωλοτρυπίδες εσάς και των παιδιών σας.
    Ξέρετε εσείς γρακυλάκια σε ποιούς αναφέρομαι

  5. Σε ολους τους Ελληνες που δινουν δουλεια σε μαφιοζους τουρκους….Αυτο τους αξιζει

    1. ειχε κατσαπλιαδες υπαλληλους οποτε οπως εστρωσε

  6. Και που το παραξενο??
    Αφου οι ιδιοι κανανε μαγκες στην μυκονο τους αλβανους.
    Οικοδομη θελεις
    Οδηγοι τρανσφερ
    Ρεσεψιον
    ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ
    Δεν ηξερες δεν ρωταγες.
    Σειρα τωρα οι πακιστανοι

    1. Πες τα χρυσόστομε! Kαι πουλάνε και μούρη και τσαμπουκά εκει τα Αλβαναριά στους Έλληνες!!! ΓINANE AΦENTIKA, ΓIATI TA TEMΠEΛOΣKYΛA OI MYKONIATEΣ ZAΛIΣTHKAN AΠO TO ΠOΛY XPHMA KAI TOYΣ KAΛOTAΪΣΑΝ… Δυστυχώς!!! KATANTIA!!!

Comments are closed.