Θρήνος και συγκίνηση στην ΕΛ.ΑΣ: Πέθανε 39χρονος αστυνομικός και αφήνει την περιουσία του στους συναδέλφους του

Κοινοποίηση:
Θρήνος-και-συγκίνηση-στην-ΕΛ.ΑΣ-Πέθανε-39χρονος-αστυνομικός-και-αφήνει-την-περιουσία-του-στους-συναδέρφους-του

Την περιουσία του και συγκεκριμένα το αυτοκίνητό του άφησε στην Υπηρεσία ο Ανθυπαστυνόμος Θανάσης Τσαγκαλίδης, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη του προς του συναδέλφους του αλλά και τις ελλείψεις του Σώματος.


Ο αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών πέθανε δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα του 2019, σε ηλικία μόλις 39. Όμως πριν φύγει από τη ζωή -και συγκεκριμένα τον Μάιο- είχε καταγράψει στη διαθήκη του τις τελευταίες του επιθυμίες.
Λίγο μετά το θάνατο του αστυνομικού οι γονείς βρήκαν στη βιβλιοθήκη του τη διαθήκη του.

Μία από τις τελευταίες του επιθυμίες ήταν το αυτοκίνητό του να πάει στη Υπηρεσία και να μείνει στους συναδέλφους του καθώς γνώριζε τις ελλείψεις που υπήρχαν.

Μετά τον εντοπισμό της διαθήκης, ακολουθήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες, στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και το μεταχειρισμένο όχημα (εκτιμώμενης αξίας €14.000) πήγε εκεί όπου ήθελε ο Θανάσης Τσαγκαλίδης.
Ανθυπαστυνόμος Θανάσης Τσαγκαλίδης: Άνθρωπος τίμιος, ηθικός αγνός, αφοπλιστικά ειλικρινής, με μεγάλη ψυχή. Έτσι τον χαρακτηρίζουν οι συνάδερφοί του, που κρατούν τη μνήμη του ζωντανή.
Η ΕΛ.ΑΣ. ευχαρίστησε με επιστολή της τους οικείους του εκλιπόντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Στον καλό παράδεισο να αναπαυθει η ψυχούλα του.

  2. Καμία συγκίνηση. Η αστυνομία είναι ένα νεκρό σώμα σκουληκιασμενο σε αποσύνθεση με τα ματωμένα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για να εξυπηρετούνται οι ανθελληνικες πολιτικές των ανοιχτών συνόρων και η τρομοκρατία των γιγενων που με μεγάλη χαρά επιβάλουν οι κομπλεξακιδες .

  3. Αν ήταν σωστός άνθρωπος θα άφηνε τα 14 χιλιάρικα στα παιδάκια που έφαγαν χημικά στο Σύνταγμα , για να εξιλεωθεί που βλέποντας τα να κλαίνε και να ουρλιάζουν από τον πόνο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να το εμποδίσει.

  4. ναι αυτοί φταίνε που γέμισε η Βουλή με πούστιδες και προδότες, αυτοί φταίνε που μπαίνουνε οι λάθρο γύφτοι όπως λες και μας κάνουνε τον κωλο να, έτσι όπως το είπες λες και τους εμποδίζουν αυτή δεν τολμάνε ούτε στα μάτια να τους κοιτάξουνε, αν δεν ήτανε η αστυνομία θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα ο κόσμος θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του και τουλάχιστον θα ήμασταν πιο ήσυχοι αλλά έχουμε την αστυνομία που κάνει καταστολή στον ελληνα και πουθενά σλλου. για να μην αναφέρουμε πού αλλού είναι μπλεγμένοι σε μπραβιλικια σε ναρκωτικά όπως καταλαβαίνεις Με λίγη σκέψη δεν προσφέρουν τίποτα αντιθέτως κάνουν ζημιά

  5. Κρίμα για τον ανθυπαστυνομο…..πολύ ευγενική η επιθυμία του αυτήν. Όμως δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ δεν είναι πλέον ΕΛ.ΑΣ…. δεν υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα πλέον που να μην είναι στα κόκκινα από την εγκληματικότητα και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Φιλιππινέζες του κάθε παπάρα έχουν γίνει υπηρέτες τεμπέληδες και μέσα στο φόβο μαγγια σε καμία γιαγιά παππού και φοιτητή σε όλους τους άλλους ΦΟΒΟΣ.

  6. Αυτα τα ζωα συνεχιζουν να εκτελουν τις εντολες που τους δινουν οι μπασταρδοι ανθελληνες.
    Προσωπικα δεν αισθανομαι τιποτα για το συγκεκριμενο σωμα.

    1. ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΥΠΑΞ/ΚΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ? ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟ#ΣΤΗΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    2. Μην είσαι ρε τόσο σκατόψυχος, στο τέλος εις βάρος σου θα βγεί.

Comments are closed.