Θρήνος για την 32χρονη Κάλλια που «έφυγε» μετά από τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη εξαιτίας του θανάτου της 32χρονης Κάλλιας που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Πρόκειται για ένα τροχαίο που συγκλόνισε όλο το νησί εξαιτίας της σφοδρότητάς του καθώς η μοτοσικλέτα πάνω στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα εμβολίστηκε κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή 180 μοιρών επί της εθνικής οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως η 32χρονη εκσφενδονίστηκε από την μηχανή βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

kalia3

Την ίδια ώρα δύο ακόμα άτομα – ο οδηγός του δικύκλου και ο οδηγός του ΙΧ – νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον πρώτο να είναι πολυτραυματίας.

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων της Κάλλιας

Η είδηση του θανάτου της 32χρονης Κάλλιας βύθισε στο… πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι της Κάλλιας με μηνύματα στο προσωπικό της προφίλ στο facebook την αποχαιρέτησαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Είμαι στην Κρήτη εδώ όσο αφορά την οδηγική συμπεριφορά και ειδικά των ντόπιων είναι ανύπαρκτη. Με οδικό δίκτυο ας το χαρακτηρίσω του κωλου τρέχουν σαν τρελοί.. Οι οδικές πινακίδες η είναι τρύπιες από σφαίρες η είναι καλά κρυμμένες πίσω από δέντρα ειδικά στο δρόμο Χανιά Κίσσαμος αν είσαι ξένος πρέπει να κλαδέψεις τα κλαδιά για να δεις πινακίδα. Αίσχος και μόνο αίσχος. Όλο το επαρχιακό δίκτυο από την εποχή του Παπαδόπουλο. Που απ ότι καταλαβαίνω αν δεν ήταν και αυτός με τα καρα θα κυκλοφορουσαν ακόμα οι άγριοι ισως και καλύτερα για τους υπανθρωπους, ψηφίζουν και αριστερά τα παρτάλια. Όσοι διακοπές πάτε στην Κρήτη πάρτε και τσεκούρι τις πινακίδες αν θέλετε να δείτε. ΑΊΣΧΟΣ.

  2. Είμαι στην Κρήτη εδώ όσο αφορά την οδηγική συμπεριφορά και ειδικά των ντόπιων είναι ανύπαρκτη. Με οδικό δίκτυο ας το χαρακτηρίσω του κωλου τρέχουν σαν τρελοί.. Οι οδικές πινακίδες η είναι τρύπιες από σφαίρες η είναι καλά κρυμμένες πίσω από δέντρα ειδικά στο δρόμο Χανιά Κίσσαμος αν είσαι ξένος πρέπει να κλαδέψεις τα κλαδιά για να δεις πινακίδα. Αίσχος και μόνο αίσχος. Όλο το επαρχιακό δίκτυο από την εποχή του Παπαδόπουλο. Που απ ότι καταλαβαίνω αν δεν ήταν και αυτός με τα καρα θα κυκλοφορουσαν ακόμα οι άγριοι ισως και καλύτερα για τους υπανθρωπους, ψηφίζουν και αριστερά τα παρτάλια. Όσοι διακοπές πάτε στην Κρήτη πάρτε και τσεκούρι τις πινακίδες αν θέλετε να δείτε. ΑΊΣΧΟΣ.

  3. Στην χωρα την οποια ζουμε γενεες ολοκληρες μεγαλωσαν και θα μεγαλωσουν ερμαιοι της τυχης τους εξαιτιας της ανευθυνοτητος της αμελειας της αδιαφοριας της ατιμωρησιας του ωχαδελφισμου της μαγκιας του τυπου κοιτα την δουλεια σου καραγκιοζη οταν τολμησεις να κανεις παρατηρηση σε καποιον που υπεπεσε σε καποιο ολιφανερο σφαλμα.Οταν καποτε θα αξιωθουμε να διορθωσουμε ολοι μας ολα τα προαναφερθεντα παθη μας ε τοτε να ελπιζουμε σε καλυτερες ημερες για τον τοπο αυτο……..φυσικα θεωρειται καποιος ρουφιανος οταν ενημερωσει την αστυνομια για καποια παραβαση του ΚΟΚ τυπου ειναιμαγκια μου να αφηνω το σαραβσλο μου επανω σε διαβαση αναπηρων.η ειναι μαγκια μου να περω με κοκινο.ειναι μαγκια μου να κανω προσπερασεις γιατι εδωσα ενα καρο λεφτα γισ να παρω το σαραβαλο μου και να επιδεικνυω την πτωμαιλα μου σε γκομενες και φιλους.ειναι μαγκια μου να πινω μεχρι πρωιας κσι να οδηγω εφοσον γνωριζω την ανυπαρξισ του ελεγχου της τροχαιας.ειναι μαγκια μου νσ τρχω με 200 με την μηχανη μου αλλωστε για τον λογο αυτο την αγορασα.εινσι μαγκια μου να μην σεβομσι τον εαυτο μου κσι τους υπολοιπους……μετα να μην θρηνουμε τους κεκοιμημενους στον ταφο αλλα να θρηνουμε τους κεκοιμημενους εν ζωη. ο νοων νοειτω

  4. Κρίμα. Φεύγουν νέοι ανθρωποι τζαμπα. Καλό της ταξίδι.

Comments are closed.