Θρήνος για την Μυρτώ: Έσβησε το χαμόγελο της «πρώτης των πρώτων!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
myrtv

Δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά της η νεαρή Μυρτώ Φουρουντζόγλου από την Καβάλα και άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από καρκίνο.


Η φοιτήτρια που πέρασε πρώτη στην Ιατρική το 2019 εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια είχε διακριθεί για τις επιδόσεις της και στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Η «πρώτη των πρώτων» για την οποία ο τόπος της ήταν περήφανος και καμάρωνε, διαγνώστηκε με με καρκίνο στον εγκέφαλο και παρότι πάλεψε γενναία για δύο ολόκληρα χρόνια, τελικά δεν κατάφερε να νικήσει.
Ο πρόεδρος του ΔΩΚ Κοσμάς Χαρπαντίδης αποχαιρετά την Μυρτώ και συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ WI FI ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΜΟΝΟ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ!!!!

  2. Αν και ασθενής, συνέχιζε να πηγαίνει στη σχολή της! Μαχήτρια εως το τέλος…

  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ. ΗΔΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ;

  4. πολύ αδικο για ενα αθώο παιδί που είχε τόσα να προσφέρει στην κοινωνία , και τόσα παράσιτα ζουν και βασιλεύουν και μας βασανίζουν και μόνο κακό κάνουν και δεν τους παίρνει ο θεός να ξεβρωμίσει η κοινωνία.

    1. Το αδικο το βλεπεις με τα δικα σου ανθρωπινα ματια και στην ουσια τα βαζεις με το Θεο και τον βλαστημας εμμεσως. Για ηρεμηστε λιγο και ξεκαβαλικεψτε γιατι πολυ κριτες την εχουμε δει τα τελευταια χρονια επι παντος επιστητου.

      1. Σε πείραξαν όσα έγραψε γιατί σου χαλάει τη συνταγή του παραμυθιού ρε κακομοίρη?
        Όταν δεν βολεύουν τα περιστατικά …”έχει λόγο ο θεος”…
        Ξύπνα από το παραμύθι που σου έβαλαν στο μυαλό από μικρό κ μη φοβάσαι να πεθάνεις.

  5. Και ζουν και βασιλεύουν οι χασισέμποροι..

  6. Κρίμα την κοπέλα. Πολλές φορές αναρωτιέμαι όλη αυτή η πίεση που έχουν τα παιδια για να περάσουν στο πανεπιστήμιο πόσο κακό μπορεί να τους κάνει. Ας αναπαυθεί η ψυχούλα της και κουράγιο στους έρημους γονείς.

  7. Στον παράδεισο δίπλα στο Κύριο είναι η Μυρτώ 100%.Καποιον λόγο είχε ο Κύριος για να τη πάρει και αυτός ο λόγος σίγουρα βρίσκεται στο οικογενειακό της περιβάλλον.Χαστουκια δίνει ο Θεός στα άτακτα παιδιά σαν Πατέρας για να φρονημεψουν.

  8. Κρίμα καλό Παραδεισο και καλή ανάσταση κοπέλα μου!
    ΙΧΝ 😞

  9. Κριμα!Καλο παραδεισο σε αυτην την ψυχουλα.

  10. Κρίμα πέθανε ένα νέο κορίτσι με όνειρα και κάτι Μπάμπηδες και άλλα φυντάνια που σκοτώνουν εν ψυχρώ, ζουν και βασιλεύουν

  11. Η ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ!!
    Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗ ΜΑΡΑΝΕ
    ΤΡΕΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ………

    1. Όλες οι αναρτήσεις δεν προσφέρονται για να γράψουμε την αντιεμβολιαστικη μας χαζομάρα.μεινε στο θέμα.

  12. Άδικο…άδικο… τέτοια μυαλά τέτοιοι νέοι άνθρωποι να πηγαίνουν χαμένοι…θλίψη….Ας έχει καλό δρόμο για εκεί που δεν διάλεξε να βαδίσει τόσο νωρίς….

  13. Κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα. Και κάποιοι κυνηγάνε αυτά τα παιδιά να τα εμβολιάσουν προκειμένου να σώσουν κανέναν 80χρονο ή 90χρονο από τον κύκλο τους.

  14. Πολύ κρίμα!! Νεο κορίτσι γεμάτο όνειρα! Κουράγιο στην οικογένειά της! Ας αναπαυθεί η ψυχή του κοριτσιού 🙁

  15. Ψυχουλα μου… Αγγελούδι είσαι πια.
    Ας αναπαυθεί γαλήνια η αγνή ψυχούλα της στην αγκαλιά του Θεού.

Comments are closed.