Θράκη: Ο υπερπληθυσμός των λύκων προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΥΚΟΙ

Ο υπερπληθυσμός τον λύκων προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα που κάνει λόγο ακόμα και για υβρίδια των ζώων αυτών που δεν φοβούνται τον άνθρωπο.

Ο επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ μίλησε για αυτό το θέμα στο τηλεοπτικό κανάλι ΔΕΛΤΑ. Όπως σημειώνει οι λύκοι έχουν εντάξει στις διατροφικές τους συνήθειες και τους σκύλους…

Δείτε το video…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! ΛΥΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΠΙΤΜΠΟΥΛ

  2. Από ποιούς είχε προβλεφθεί η εξάπλωση των λύκων νοτιότερα και για ποιούς λόγους??Μήπως από τις δήθεν φιλοζωϊκές οργανώσεις που τα κάνουν όλα για το χρήμα?Δικαιολογείται η παρουσία αγριογούρουνων στο Χαϊδάρι και αλεπούδων στο Περιστέρι?Ή κατέβηκαν και αυτά νοτιότερα όπως οι λύκοι?

  3. Προχθες μεσα στο χωριο Πενταλοφος Θεσσαλονικης εκαναν “βολτιτσα” 2 λυκοι ….και το χωριο ειναι διπλα στο Ωραιοκαστρο και πολυ λιγα χλμ απο το κεντρο της πολης.

  4. Ρε δεν μας χεζετε με τα παραμυθια? Εχει γ……ει ολη η φυση απ το υπερτατο τερας που λεγεται “ανθρωπος”!

  5. Οι μελέτες πάντως δε δείχνουν κανέναν υπερπληθυσμό. Δείχνουν μια αναμενόμενη και φυσική εξάπλωση του είδους σε νοτιότερες περιοχές η οποία και είχε προβλεφθεί. Ο υβριδισμός λύκου – σκύλου είναι σπανιότατος στην Ελλάδα και ανέκαθεν οι λύκοι έτρωγαν και σκυλιά (δεν τους ενέταξαν τώρα στη διατροφή τους). Το να ενημερώνεσαι από κυνηγούς για τους λύκους είναι σαν να ενημερώνεσαι από τους ειδικούς για τα εμβόλια.

Comments are closed.