Θοδωρής Ρωμανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: Μακάρι να επιστρέψει στο θέατρο

Κοινοποίηση:
petros-filippidis

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του, να δει ξανά τον Πέτρο Φιλιππίδη που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απόπειρα βιασμού, στο σανίδι.

«Υπάρχουν πολλές φήμες ότι θα επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης και μάλιστα ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε κάποιο θέατρο» σχολίασε η ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» με τον ηθοποιό να απαντάει: «Μακάρι να επιστρέψει. Το έχω πει και το λέω πάντα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο. Γιατί με σκηνοθέτησε κιόλας και είδα πως πλησιάζει τα πράγματα».

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης πρόσθεσε: «Αν αθωωθεί στο εφετείο, θα είναι μια ηθική δικαίωση για εκείνον βασικά και για την οικογένεια του. Μακάρι να επιστρέψει από όποια θέση θέλει εκείνος και ό,τι επιλέξει».

Για τον Δημήτρη Φιλιππίδη που είναι υποψήφιος για το βραβείο «Χορν» ο ηθοποιός δήλωσε: «Με τον γιο του, Δημήτρη θα πω πως έχει ένα βασικό κοινό. Την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν. Έχει άποψη, τεκμηριωμένη άποψη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ότι προσεγγίζει τα πράγματα με δικό του τρόπο, είναι το μόνο σίγουρο. Από μπρος η από πίσω…..;;;; Μεγάλος ηθοποιός η πιθηκομαιμού 🤣😂🤣😂🤣

  2. Κανε εναν θιασο και παρτον να παιξει και βαλε και τα παιδια σου διπλα του

  3. Άλλους ηθοποιούς δεν έχουμε….μόνο αυτός υπάρχει;

Comments are closed.