Θλιβερό! «Δεκάδες Έλληνες μετανάστες κοιμούνται στους δρόμους της Μελβούρνης»

Κοινοποίηση:
1484118520031

Διάσκεψη με την συμμετοχή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, των πολιτειακών κυβερνήσεων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα γίνει προς το τέλους του έτους για να συζητηθεί το τεράστιο θέμα των αστέγων που απασχολεί την Αυστραλία.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2016 οι άστεγοι της Αυστραλίας ανέρχονταν στις 116.427 και σήμερα εκτιμάται ότι είναι πολλοί περισσότεροι.
Εξάλλου όποιος περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους της Μελβούρνης (αλλά και στις άλλες μεγάλες πόλεις) θα δει πολλούς άστεγους να κοιμούνται στα πεζοδρόμια.

Για να αντιμετωπιστεί μέρος του προβλήματος ο δήμος Μελβούρνης σχεδιάζει να ανοίξει ένα κέντρο με εκατοντάδες κρεβάτια για να μπορούν να κοιμούνται οι άστεγοι.
Αναπόφευκτο είναι μεταξύ των χιλιάδων αστέγων να υπάρχουν και Έλληνες.

Η ομογενής νοσηλεύτρια Ελένη Ανδρικάκη, που παρέχει υπηρεσίες και άστεγους ασθενείς της λέει ότι στο κέντρο της Μελβούρνης υπάρχουν και Έλληνες άστεγοι.
«Εκτιμώ ότι ανέρχονται σε δεκάδες» είπε και πρόσθεσε ότι είναι κυρίως άνδρες «αλλά υπάρχουν και Ελληνίδες».

Η κα Ανδρικάκη πρόσφατα, μαζί με συναδέλφους της και την αστυνομία μοίρασαν εκατοντάδες κουβέρτες σε άτομα που είναι άστεγα και κοιμούνται στους δρόμους της Μελβούρνης τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Από την εφημερίδα της Ομογένειας «Νέος Κόσμος»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τι; Οι Αυστραλοί δεν τους ταίζουν τσάμπα; Δεν τους δίνουν σπίτια επιδόματα τσάμπα περίθαλψη και τσάμπα όλα όπως δίνουμε εμείς οι μαλάκες στους λαθραίους; χαχαχαχα

  2. Να τους σουταρουν εξω απο την χωρα τους λαθρομεταναστες.

  3. μετα τις μαζικες ελληνοποιησεις τι ειναι ελληνας ειναι μεγαλο ζητημα. Στη γερμανια εχω ακουσει καποιες φορες απο γερμανους συναδελφους, ξερεις ηρθε ενας ελληνας κανουργιος στην περιοχη και δουλευει εκει… Ηρθε αλλος ενας ελληνας πριν 2 εβδομαδες μενει εκει… παω και εγω να συναντησω τους συμπατριωτες να χαρουν κι αυτοι κι εγω, 2 στις 3 περιπτωσεις ειναι αλβανοι, ρωσοποντιοι-γεωργιανοι,μεχρι και γυφτο εκ βουλγαριας με ελληνικη ταυτοτητα βρηκα. Ολοι τεμπεληδες που μονο να δουλεψουν δεν ηρθαν οι γερμανοι τους εμπιστευονται λογω ελληνικοτητας, κανουν διαφορες βρωμιες και οι γερμανοι βριζουν τους ελληνες..

  4. Οι Ελληνες δεν θα κοιμόταν στα πεζοδρόμια. Θα γύριζαν στην Ελλαδα, θα πήγαιναν σε ενα χωριο και θα μάζευαν ελιές και πορτοκάλια και θα ζούσαν βασιλιάδες. Και οσοι άστεγοι υπαρχουν στην Ελλαδα, αυτο πρεπει να κανουν. Στην επαρχία θα βρουν και δουλειές και βοηθεια. Εκτος και αν προτιμούν το πεζοδρόμιο απο ιδεολογια.

  5. Ο/Η ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ (ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΓΙΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ) λέει:

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

  6. Η πολυ δημοκρατια και ασιδοσια αυτα τα αποτελεσματα φερνει! !!!!! Ζητω η δημοκρατια την νομοκλατουρας ζητω στους δημοκρατες πολιτικους των 40 χρονων που καταντισανε τους Ελληνες αστεγους και ζητιανους! !!!!!

  7. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.2.9% και ανεβαίνουμε!ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!ΖΗΤΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗΧΟΥ!ΖΗΤΩ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!ΕΓΕΡΘΗΤΙ!ΧΑΙΛ!

    1. Καλημέρα Γιάννη. Κουκιά σπέρνω.
      Τι σχέση έχει ρε ηλίθιε, η Χρυσή Αυγή;
      Τράβα, ρε ζώο, στην τρύπα σου και μάθε να γράφεις ελληνικά.

  8. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΝΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ , & ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ! – ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ & ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  9. Έλληνες δεν είναι . Είναι γιουφτοι Γεωργιανοί Αλβανοί και Ασιάτες .
    Με ελληνικά χαρτιά. Η Ελλάδα έχει ελληνοποιήσει μέσα σε 7 χρόνια διακόσιες χιλιάδες Αλβανούς και οκτακόσιες χιλιάδες νεγροειδεις τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

  10. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Λ@Μ@ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΙΑ .
    ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΦΑΪ, ΚΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, , ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΡΑΙΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;

Comments are closed.