17/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες! Φθιώτιδα: Καταστράφηκε ολοσχερώς ο Ιερός Ναός του Αγίου Σεραφείμ στο Μαρτίνο

Κοινοποίηση:
1

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ στο Μαρτίνο ο οποίος καταστράφηκε. 

Πρόκειται για το εκκλησάκι που βρίσκεται στο κοιμητήριο του Μαρτίνου και παρά την κινητοποίηση της Π.Υ. στο σημείο με δύο οχήματα από την Αταλάντη και τον Άγιο Κωνσταντίνο δεν πρόλαβαν τα χειρότερα.

Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα του Π.Κ. Αταλάντης.

fotia-ekklisia-eksi
fotia-ekklisia-pente
fotia-ekklisia-tessera

 

fotia-ekklisia-pente
fotia-ekklisia-tessera
fotia-ekklisia-tria
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εκτός από ιερόσυλοι,βοδια,κτηνοι,βλάκες,είναι και πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
    Άντε γ@μηθειτε ΖΩΑ,να βρείτε τώρα τον αγιο να σας συγχωρέσει! ΟΥΣΤ

  2. Ο κάθε Άγιος-Άγγελος………δεν μπορεί να προστατέψει και να ικανοποιήσει κάθε προσευχή και τάμα,κάθε ΒΛΑΚΑ που άναψε ένα κεράκι για πρώτη φορά στην ζωή του!!Ουτε γυρναει τον ποπω του να κλ@@@ τους πιστούς,απλά περιμένει την κατάλληλη ώρα…….κάνει υπομονή μέχρι ο πιστός να βρεθεί σε κατάσταση αμνησίας και νιρβάνα……..υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή υπομονή και ξαφνικά ΠΑΤ και να το θαύμα !!πραγματοποιήθηκε στον πιστό!!!
    ΗΜΑΡΤΟΝ με τους ανυπόμονους!!!
    Μεγάλη η χάρη του Αγίου μας!!!

    1. Ρε σκατοσυριζαίε τελειωμένε, σε έχει δει κανένας ψυχίατρος? Άντε γελοίε! Σε ενοχλεί που το 97% των Ελλήνων είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, και αυτό δεν αλλάζει! Κατάλαβες ανθέλληνα? Το κατάλαβες αυτό σκουλήκι? Ότι και να κάνεις βαλτό σκουλήκι του Σύριζα, έχεις τελειώσει και εσύ και το σκατο-κόμμα σου! Που θα ειρωνευτείς την πίστη μας, ξεφτιλισμένε!!!
      Υ.Γ. Το εκκλησάκι θα ξαναφτιαχτεί σύντομα, χάρη στη βοήθεια και τις δωρεές του κόσμου! Πιές το δηλητήριό σου τώρα και αυτοκτόνα σκουπήδι…

  3. MEGALO THIMO PROKALOUN AFTES I IKONES…, POSO MEGALO ANTIHRISTO TERAS PREPI NA INE KANIS…GIA NA MBORESI NA KANI AFTO TO ENGLIMA !!!

Comments are closed.