Θεϊκή απάντηση Ελληνίδας μάνας όταν η δασκάλα ζήτησε από τον γιο της να παίξει σε θεατρικό για τα παιδιά λ@θρομεταναστών! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Pros

Η απάντηση της μητέρας όπως θα διαπιστώσετε δεν άφησε στην δασκάλα κανένα περιθώριο αμφισβήτησης!

Δείτε το σημείωμα που της έγραψε:

69702686_2520192301336393_4097594285820477440_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΘΕΑΤΡΟ Σ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ !!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ !!!! Π ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!!!!

  2. Μας δουλεύουν για να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.
    Ποιά μάνα μπορεί να γράψει τέτοιο κείμενο με βαρείες

  3. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι οι περισοτεροι από αυτους που είναι υπέρ τον αλοδαπον (δήθεν προσφύγων) και αυτοί αλοδαποι η μισό-αλοδαποι είναι η ήταν κάποτε και τώρα δήθεν εγειναν ελληνες (κακαλι μαλια είναι)

  4. ειναι εχθροι του ελληνα μανταμ. τωρα το καταλαβες?

  5. κυρια μου δε φταινε οι λαθροχιμπατζηδες. μισθοφοροι κομμουναιοι και λοιποι αριστεροπουστες την κανουν τη δουλεια

  6. Ο/Η Ρε ρατσιστές βάρεσε διάλυση το μαγαζάκι σας (Χ.Α). Δεν το πήρατε χαμπάρι;; λέει:

    Το πιο αστείο με αυτή τη ρατσίστρω είναι που στο τέλος δίνει και οδηγίες για παράσταση για Έλληνες

    Μωρή χαβούζα, η δασκάλα αποφάσισε να απαλύνει τον πόνο των προσφύγων. Εσύ γιατί δεν παίρνεις σπίτι σου έναν από τους δεκάδες χιλιάδες άστεγους Έλληνες που τρώνε από τα σκουπίδια, να απαλύνεις τον πόνο τους που δήθεν σε νοιάζει. ΟΥΣΤ παλιοτόμαρο ρατσισταριό

    1. Μετά τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο, έρχεται η σειρά μας και τότε θα δεις…..

    2. Αυτη εγω και ο καθενας Ελληνας πληρωνει φορους που ουσιαστικα με αυτους τους φορους ζει το κρατος και οι πολιτες του. Αρα ουσιαστικα εγω και ο καθενας ταιζει και ποτιζει τον συμπολιτη του. Κοψε τις ανθελληνικες βρωμοαριστερες βλακειες σου λοιπον και σκεψου πριν τις γραψεις. Επειδη λοιπον εγω με τους φορους ταιζω τους Ελληνες συμπολιτες μου ταιζω και τους λαθρο βουλωστο ηλιθιο πραμα. Παρε εσυ λαθρομαυρους σπιτι σου να σου ανοιγουν τις τρυπουλες που σου αρεσει. Αν και σιγουρα τους εχεις παρει.

  7. Γελοίες και γραφικές απαντήσεις ανθρώπων με σαφή έλλειψη παιδείας που δεν έχουν καν την στοιχειώδη μόρφωση.Να καταλάβουν κάποιοι ότι πάνω σε αυτές τις απαντήσεις πατάνε και πουλάνε τρέλα άνθρωποι όπως ο Μιχαλολιακος, ο Λαγός και ο Καιαδας.. Στα παιδιά δεν πρέπει να γίνονται με τίποτα τέτοιοι διαχωρισμοί, γιατί απλά είναι ΠΑΙΔΙΑ!!!

  8. Θεατρικό έργο για λάθρο εξ Αφρικής και Ασίας; Αφού αυτοί οι λαοί και κουλτούρες δεν είχαν ποτέ Θέατρο… Όσο για το παραμύθι περί Ξένιου Διός, ξένος στην Αρχαία Ελλάδα ήταν ο Έλληνας από άλλη πόλη κράτος. Οι ξένοι με την σημερινή έννοια ήταν οι Βάρβαροι αμόρφωτοι και αστοιχείωτοι φιλανθρωπούληδες.

  9. Οι ανώμαλοι μισάνθρωποι, βγάζουν όλο τον μισανθρωπισμό τους σε πρόσφυγες και μετανάστες, γιατί ξέρουν ότι όπου αλλού επιχειρήσουν να κάνουν τα ίδια πέφτει φάπα.

    Η ειρωνία όμως, και η μεγάλη τιμωρία στη ζωή τους, είναι ότι η σκατοψυχιά εκδηλώνεται μεν στοχευμένα, καθορίζει όμως ολοκληρωτικά τις προσωπικότητες τους. Γι΄αυτό και όπου δείτε πατριώτες-εθνικιστές-ρατσιστές και γενικά παλιανθρώπους να γίνονται συναγωνιστές, να οργανώνονται και γενικά να συνυπάρχουν, πολύ σύντομα αρχίζουν να τρώνε ο ένας τις σάρκες του άλλου.

    1. Φιλάνθρωπη Αραποπεοαρπάχτρα και εσύ; χαχαχα

  10. Σιγά την θεϊκή απάντηση που έδωσε. Ρατσιστική και φασιστική μέχρι αηδίας είναι. Μητέρα σημαίνει αγάπη και αγάπη δεν έχει μέσα της αυτή η σκατόψυχη περισπωμένη.

    1. Φιλάνθρωπη Αραποπεοαρπάχτρα και εσύ; χαχαχα

  11. είστε τόσο άπλυτοι και αμόρφωτοι που ούτε ρατσισμός ξέρετε τί σημαίνει. Βρωμιάρηδες λιγούρηδες πουλημένοι

  12. Αυτη η χαζοβιολα η δασκαλα , δεν γνωριζει οτι δεν υπαρχει Θεατρο σε αυτους τους λαους ?
    Οτι η “κουλτουρα” τους δεν ανεπτυξε ποτε αυτο το ειδος ψυχαγωγιας ?

    Ειναι και δασκαλα …..

  13. βλέπω ότι το σωστό πολυτονικό με εγκλητικούς τόνους, υποτακτικές κλπ ενοχλήσανε κάποιους εδώ μέσα που μάλλον δεν μπορούν αν βάλουν τόνο ούτε στο μονοτονικό. Η “Ξενία” αφορύσε ΕΛΛΗΝΕΣ άλλων πόλεων, η παρουσία ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ήταν αδιανόητη στα αρχαία χρόνια οπότε και υπήρχε η ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ, του παίρνανε και τα σώβρακα και αν δεν εκτελείτο τότε απλά τον διώχνανε. Την ίδια τύχη είχαν και Έλληνες άλλων πόλεων όταν υπήρχε εχθρότητα μεταξύ τους ή όταν ο ξένος θεωρείτο ύποπτος για κάτι.

  14. Ο/Η Κρίμα για τα παιδιά της. Αυτή δεν έχει σωτηρία ούτως ή άλλως λέει:

    Ρατσίστρια, σκατόψυχη, κατά πάσα πιθανότητα ορφανό του Μιχαλολιάκου που δεν επηρεάζει κανέναν εκτός από τα άτυχα παιδιά της που είναι αναγκασμένα να ζήσουν μαζί της μέχρι να ενηλικιωθούν. Ας ελπίσουμε ο ρατσισμός και η σκατοψυχιά της να μην δηλητηριάσει τις ψυχές των παιδιών της.

    Κερασάκι στην τούρτα φυσικά η καθαρεύουσα στην οποία προσπαθεί να γράψει την επιστολή.

    Μπράβο στη γνήσια ΕΛΛΗΝΙΔΑ δασκάλα που τιμά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, δηλαδή την ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟ.

    1. Το κάνατε σλόγκαν το ρατσιστής, σκατοψυχος είσαι εσύ ζώον!!
      Και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να σε πετύχω πρόσωπο με πρόσωπο να σε κάνω αεροπλάνο
      Σίχαμα

    2. ΜΠΡΆΒΟ κ Χειροκρότημα στην Πατριώτισα Ελληνίδα μάνα!!!

      ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΏΝ ΕΔΏ ΠΈΡΑ!!!

      ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΣΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΎΤΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ, ΑΦΟΎ ΣΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΚΛΙΣΜΑ ΜΕ ΠΕΠΌΝΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!!

    3. Βρε αμόρφωτο ξέπλυμα, φιλοξενία στην Ελλάδα σήμαινε φίλος του ξένου από άλλη πόλη,πχ από Σπάρτη Χαλκίδα κλπ αλλά πάντα αναφερόταν για Έλληνες από διαφορετικές πόλεις . Νταααααα

  15. Συγκίνηση! Έλα όλοι στα τεσσερα τωρα!’…διακορευμενοι πατριώτες.

  16. Μάνα μαθητή δημοτικού και γράφει σε πολυτονικό; Ποια είναι, η Σάρα;;;

    1. Οι μπατριώτες λόγω του ότι ανήκουν σε ένα περιθωριοποιημένο κοινωνικά και οικονομικά κομμάτι του πληθυσμού, και λόγω του ότι δεν έχουν το σθένος να αντιδράσουν απέναντι στους πραγματικούς δυνάστες τους, δηλαδή την οικονομική και πολιτική ελιτ, αναπτύσσουν έντονα κόμπλεξ κατωτερότητας.

      Τα κόμπλεξ αυτά, εκφράζονται αφενός με κωμικές απόπειρες εντυπωσιασμού, όπως το να γράψεις ένα γράμμα σε πολυτονικό, η επίκληση θεωριών συνομωσίας κτλ. Αυτό είναι βέβαια το κωμικο κομμάτι της ψυχοσύνθεσης του ελληνάκου μπατριώτη γιατί το άλλο κομμάτι είναι η μαυρίλα της ψυχής τους που εκφράζεται σε όλο της το μεγαλείο απέναντι σε ασθενή τμήματα του πληθυσμού όπως οι πρόσφυγες.

      1. Βγάλε τα κόμπλεξ σου αλλού!! Που θα μας πεις ότι έχουμε κόμπλεξ και πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας

        Σκουπίδι όλο φιλοσοφίες του αμπελιού
        Αντε κάνε μας την χάρη

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  18. Κι αφήστε την σκούζει σαν γάτα που ψάχνει ταίρι

    1. Άντε γραμήσου αριστερόφουστα.

    2. Συμφωνω. Ενω εσυ, μεγαλόψυχος καθώς εισαι, θα έδινες το δικο σου παιδι να το πηδήξουν οι λαθρο, ετςι δεν ειναι;;;; Αλλα εςενα κανένας δεν θα σου αφαιρούσε την κηδεμονία, γιατι θα έκανες Θεάρεστο εργο. Γιατι εδω που τα λέμε, εχουν και οι λαθρο σεξουαλικές ανάγκες. Να μην τους ανακουφίσουμε;;;; Αντε βρε, χάρισε τα παιδια σου εσυ στα αγαπημένα σου ταξικά αδελφια. Και αν θέλεις, στήσει κι εσυ κ@λο. Να δεις πως θα το εκτιμήσουν αυτο οι λαθρο. Χαχαχαχαχα!!! Ανοητεεεεε!!!

    3. Αλλος ένας τρόφιμος λυσσιατρείου…Αν κατάλαβα καλά,ζητάς παιδομάζωμα, αριστερό παρτάλι…Παλιά σας τέχνη κόσκινο…Αντε πνίξου ρε…Ούστ…

  19. Γύφτοι βρομα και Λαθρα δεν έχουν θέση σε σχολεία, αν έχουν, τότε να το εφαρμόσουν πρώτα αυτοί που το υποστηρίζουν στα παιδιά τους και οι λοιποί αριστοκρατες

  20. ΜΠΡΑΒΟ.
    Υπάρχουν καιι κάποιες γυναίκες σε αυτή τη χώρα που ζουν ακόμη με αξίες και ιδανικά.
    Και αν δει κάποιος τον τρόπο γραφής είναι παλιών αρχών Ελληνίδα μάνα.
    Οι σημερινές νέες Ελλεηνίδες είναι όλες για τον Καιάδα.
    ΜΟΝΟ μπαράκι μπορούν να κρατήσουν. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ποτέ.

  21. Αηδιαστικε μουλε χιλίων αραπαδων και μιας απλυτης συφιλιαρας ναρκομανους τσουλας , σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο τα σύνδρομα κατωτερότητας ;;;;; Οι κατάρες των σκουπιδιών δεν πιάνουν ..ΧΑΑ χα ΧΑΑ
    Συγχαρητήρια στην Κυρία !

  22. Μακάρι να ψοφήσει από καρκίνο η ρατσίστρια γουρούνα.

    1. Από το λυσσιατρείο το έσκασες εσύ,ρε μαυρόψυχε;Δεν ντρέπεσαι να εύχεσαι να πάθει καρκίνο ο οποιοσδήποτε άνθρωπος;Τι μυαλά φοράς ρε θλιβερό άτομο;

    2. Aηδιασμένο σκουπίδι είσαι σκατόψυχος ρατσιστής κατά των Ελλήνων,υποστηρίζοντας τους παράνομους ισλαμιστές..Ψόφα τουρκόπορο μουλικό, να ξεβρωμίσει η πατρίδα μου.

  23. Μακάρι να ήταν όλες οι μανάδες σαν και αυτήν. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ

Comments are closed.