Θεωρεί τον εαυτό του “σουλτάνο” και το δείχνει! Τώρα δίνει και εντολές στους Έλληνες Ερντογάν: «Διώξτε τους κυβερνώντες γιατί θα έχετε καταστροφικό τέλος»

Κοινοποίηση:
ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ξεφεύγοντας από κάθε διπλωματικό όριο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη διεκδίκηση ελληνικών νησιών από την Τουρκία, έφτασε στο σημείο να προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό να «δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού στους κυβερνώντες» διότι «τρέχουν πίσω από περιπέτειες που θα φέρουν καταστροφικό τέλος» για τη χώρα.

«Είναι μια πραγματικότητα ότι ο γείτονας μας στο Αιγαίο πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί μας. Γι αυτό στους στρατηγικούς υπολογισμούς της Τουρκίας έχει την θέση που του αναλογεί. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες του που τρέχουν πίσω από περιπέτειες οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κάνει” πλάτες ” στον Κούλη ο Ταγίπ: Αυτός ξέρει καλύτερα από τους δικούς μας βλάκες-πολιτικούς την ψυχοσύνθεση μας: ” Ας καθυβρίζω εγώ τον Κούλη, να τον ξαναψηφίσουν οι Έλληνες, που είναι πρόβατα και πνεύματα αντιλογίας, να κάνουμε τις δουλίτσες μας χωρίς ν΄ανοίξει μύτη , με τον Κούλη”.
    Τώρα, τι να σας πώ, μήπως και οι άλλοι είναι καλύτεροι; Όλοι μαζί , κάνουν ό,τι τους πούν τα ξένα κέντρα αποφάσεων που δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήμα γιά να το βουλώνουν, ξετίναξαν τους Έλληνες οικονομικά, άρπαξαν και αρπάζουν τις περιουσίες του κόσμου με τον πτωχευτικό κώδικα που ψήφισαν κατ΄εντολήν των Γερμανών και καθόμαστε και τους κοιτάμε ενδεείς, ποιούς, αυτά τα σκουλήκια που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο και δεν έχουν ουδεμία αισχύνη γιά τις προδοσίες που έχουν διαπράξει .έναντι του ευπίστου και δυστυχώς παραπληροφορημένου Έλληνα.

  2. Ο τουρκομογγόλος ξέχασε νά πεί ότι ή κούλα είναι κυβερνήτης τού κώλου.
    Γιάννης Λάκων

  3. Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο…άσχετα διώχνοντας τους χαζαρους αν είχαμε έναν πατριώτη θα τραβούσε ζόρι ο ταγιπ

Comments are closed.