Θετικό το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4 Κυβέλης Χατζηευστρατίου, που παρέσυρε και σκότωσε οδηγό μηχανής

Κοινοποίηση:
ΚΥΒΕΛΗ

Θετικό βγήκε το αλκοτέστ της πρώην παίκτριας και νικήτριας του GNTM 4 Κυβέλης Χατζηευστρατίου που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας στις αρχές Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί δίωξη, αλλά σχηματίζεται δικογραφία καθώς το ποσοστό του αλκοόλ που ανιχνεύθηκε ήταν διπλάσιο από το όριο, με αποτέλεσμα η 20χρονη να απειλείται πλέον με μεγάλες ποινικές κυρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καταντια της Ελληνικης κοινωνιας και της νεολαιας δυστυχως! Φρεντοτσινιες, πρεζα κι αλκοολ συν χλιδατη πορνεια στο επακρον! Μελλον της Πατριδας = Μηδεν!

    1. ellina εδω δε συμφωνώ Λες για την ελλαδα ε? Μαλλον δεν εχεις βγει παρα εξω να δεις. Εγω ζω εδω στην αυστρια. Απο της 8 το πρωι μπεκρουλιάζουν στις καντινες και τρωνε Würste!! Βεβαια εδω δεν πίνουν σκληρα ποτα παρα μονο μπυρα.. καθημερινα πιανουν στο δρομο πιωμενους ειτε επηδη τρεχουν ειτε επηδη σκοτώνονται η σκοτώνουν αλλους.. το μισο αιμα και το αλλο μισο αλκοολ.. ελα εδω και θα πεις η ελλαδα σε θεμα αλκοολισμού ειναι μηδεν καημενο παιδι

Comments are closed.