28/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης

Κοινοποίηση:
Σταύρος Κελέτσης

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης.

 Ο βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος απουσίασε χθες Κυριακή (25/10) από την ψηφοφορία στη Βουλή και ψήφισε επιστολικά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του reader.gr, ο κ. Κελέτσης είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει συμπτώματα του ιού, αλλά βρίσκεται σε καραντίνα.

 Ο βουλευτής της ΝΔ, κόλλησε τον ιό από συνεργάτη του στο γραφείο του στην Αλεξανδρουπολη, ο οποίος κόλλησε από τη σύζυγό του με τη σειρά του.

Λίγο αργότερα από την γνωστοποίηση της είδησης, ο κ. Κελέτσης ανέβασε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρει:

«Μετά την εκδήλωση κρούσματος Κορωνοιού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα.

Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να δωθει επιδομα κοροναιου στον βουλευτη και απόλυση απο το γραφειο του συνεργάτη του. Για παραδειγματισμο του συνεργατη του 29 βουρδουλιες στην πλατεια της Αλεξανδρούπολης και πρόστιμο 300 γιατι κολλήσε τον βουλευτη και δεν μπορει να ασκήσει τα καθήκοντα του.

  2. Ηταν στο εφετειο με τους 20 000 του Γεωργιαδη μηπως;

Comments are closed.