Θετικός στον Κορονοϊό, ένας από τους 36 λ@θραίους, που έφτασαν το Σάββατο στη Λέσβο..

Κοινοποίηση:
toyrkia

Σύμφωνα με το lesvosnews.net, θετικός στον covid -19 ήταν ένας από τους 36 συνολικά λ@θρομετανάστες που είχαν εντοπισθεί ανοιχτά της Πέτρας, το βράδυ του Σαββάτου. 

Τα αποτελέσματα βγήκαν πριν το απόγευμα της Δευτέρας και ο μετανάστης έχει μεταφερθεί σε απομονωμένο χώρο στη δομή καραντίνας «Μεγάλα Θέρμα». Πρακτικά όμως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επανεξετασθούν όλοι οι επιβαίνοντες στη βάρκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κοροιδευετε τον κοσμο προδοτες, αρχισατε παλι οποια βαρκα ερχεται φορτομενη με λαθροισλαμιστες να την δεχεσθε!!!!!! Εχετε βλεπεις λιγους μαζεμενους μεσα στην χωρα και θελετε κι’ αλλους Ανθελληνες, κατα τα αλλα κλεισατε τον Εβρο και οσοι δεν μπορεσαν να μπουν θα ερθουν δια θαλασσης, γιατι οι Κοι της ΝΔ συνεχιζουν το βιολι του Τσιπρα και οχι μονο δεχονται τις βαρκες, αντι να τις γυριζουν πισω στην Τουρκια, αλλα δεν απελαυνουν και κανεναν!!!!!!! Μειραζουν αβερτα ασυλα οι εθνομηδενιστες σε καθε καρυδιας καρυδι που κουβαλιεται εδω απροσκλειτο και η……πλουσια Μπανανια, στην οποια ζουμε να τους ταιζει και να τους χαρτζιλικωνει!!!!!!! Να τους ξαναψηφισετε ραγιαδες!!!!!!!

  2. Ο Τσίπρας βγήκε και είπε στην Τρέμη “σε όσους πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα να τους κάνουμε τεστ και όταν βγαίνει θετικό το τεστ στον κορωνοιό να τους δεχόμαστε στην Ελλάδα”. Οπότε ας κρατήσουν τον έναν που βγήκε θετικός στον ιό και ας απελάσουν τους υπόλοιπους 35 που βγήκαν αρνητικοί. Εκτός αν αμφισβητείτε την επιστημονική εγκυρότητα της ιδιοφυίας που λέγεται Αλέξης Τσίπρας. Μην το διανοηθείτε γιατί ο Αλέξης τάραξε τα νερά της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας αποκαλύπτοντας ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι 2 ξεχωριστά νησιά και όταν κάνεις στροφή 360 μοιρών δεν ξαναγυρνάς εκεί που ήσουνα αλλά διακτινίζεσαι στο υπερπέραν. Αθάνατε Αλέξη!

Comments are closed.