Θετικοί στον κορονοϊό, οι 28 λ@θρομετανάστες που διασώθηκαν από ΜΚΟ ανοιχτά της Σικελίας..

Κοινοποίηση:
prosfuges-metanastes-diasosi-sea-watch-alan-kurdi

Είκοσι οκτώ λ@θρομετανάστες, οι οποίοι τις περασμένες ημέρες διασώθηκαν σε διεθνή χωρικά ύδατα από το πλοίο της γερμανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Sea Watch, προέκυψαν θετικοί στον κορονοϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα στο πλοίο Moby Zazà, στο λιμάνι Πόρτο Εμπέντοκλε της Σικελίας.

Το συγκεκριμένο πλοίο επελέγη από την κυβέρνηση της Ρώμης ως λύση για να τίθενται σε «καραντίνα εκτός ξηράς», οι λ@θραίοι που φθάνουν στην Ιταλία. Ο περιφερειάρχης της Σικελίας, ο Νέλο Μουσουμέτσι, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ζητά τώρα την υιοθέτηση επιπλέον υγειονομικών μέτρων για την προστασία του συνόλου των πολιτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Επί Ματέο Σαλβίνι δέν θά πλησίαζαν οι λάθροι τις ιταλικές ακτές.Τώρα η Ιταλία έχει νεοταξική κυβέρνηση καί οι “κατατρεγμένοι” πλημμυρίζουν τά ιταλικά λιμάνια.
    Γιάννης Λάκων

  2. οι μοιρολογιστρες των καναλιων συψας,βατοπουλος,γωγος τι εχουν να πουν για τους 28 θετικους λαθρο , καταπιαν την γλωσσα τους,εδω κ 4 περιπου μηνες μιλανε ακαταπαυστα για συνωστισμους για επιδημιες για τα γλεντια των ελληνων που θα ξαναφερουν την επιδημια κ ενα σωρο βλακειες δηλαδη ο φοβος ερχεται μονο απο τους ελληνες κ οχι απο την εισαγωγη λαθροριψασπιδων προδοτων ,σεβαστειτε τον ελληνα πολιτη γιατροι του πωπου που δεν σας ηξερε ουτε η μανα σας κ τωρα τα ακριβοπληρωμενα καναλια σας εκαναν σταρ

Comments are closed.