Θεσσαλονίκη: Χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ο 52χρονος το πτώμα του οποίου βρέθηκε στη χωματερή

Κοινοποίηση:
αστυνομία περιπολικό βράδυ

Ο 52χρονος που βρέθηκε το πρωί πεταμένος στη χωματερή, κοντά σε οικισμό γyφτων, προέκυψε ότι ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών ενώ από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Τοξικομανής διαπιστώθηκε ότι ήταν ο 52χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χωματερή έξω από συνοικισμό Ρομά, στη Ν. Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Παρά το γεγονός ότι η αιτία θανάτου ακόμη διερευνάται φαίνεται ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το θύμα φέρεται ότι πήγε στην περιοχή για να αγοράσει ναρκωτικά και πέθανε ύστερα από χρήση ουσιών ενώ άγνωστοι πέταξαν το σώμα του για να μην ενοχοποιηθούν, όπως ανέφερε στο GRTimes έγκυρη πηγή. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, δεν προκύπτει βίαιος θάνατος.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις κατέδειξαν ότι ο 52χρονος ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Στη σορό του εντοπίστηκαν σημάδια μεταφοράς  και από ιστολογικές εξετάσεις θα διακριβωθεί αν είναι μεταθανάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προσήγαγε και εξετάζει κάτοικο του συνοικισμού ο οποίος φέρεται ότι ήταν παρών στο περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.