Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 7 μηνών σε 39χρονο που πυροβόλησε με καραμπίνα επίδοξο διαρρήκτη

Κοινοποίηση:
δικαστηριο

Σε φυλάκιση 7 μηνών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 2700 ευρώ, καταδικάστηκε 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι με κυνηγετική καραμπίνα 37χρονο επίδοξο διαρρήκτη, όταν εκείνος αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Δεκέμβριο

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθ’ υπέρβαση των νομίμων ορίων της άμυνας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ του αναγνώρισε, επιπλέον, ελαφρυντικό.

Ο κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ένιωσε απειλή κι ότι ενήργησε ευρισκόμενος σε άμυνα. «Κοιμόμουν στο υπόγειο όπως συνηθίζω. Ξύπνησα από το γάβγισμα του σκύλου μου. Διέκρινα μία φιγούρα να περιφέρεται έξω από το σπίτι και πήρα την καραμπίνα που είχα δίπλα μου. Όταν άκουσα έναν θόρυβο στην κεντρική πόρτα του σπιτιού, την άνοιξα και είδα τον δράστη να κρατάει ένα κατσαβίδι. Ένιωσα απειλή και τον πυροβόλησα στο πόδι», απολογήθηκε στο δικαστήριο.

Ο παθών, με καταγωγή από την Αλβανία, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και μετά το εξιτήριο που έλαβε απελάθηκε στην πατρίδα του, καθώς διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. σταλινικη δικαιοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δινουν το μηνυμα τωρα σε ολους τους δικους τους λαθρο να μπουκαρουν στα σπιτια ελληνων να σφαζουν και να βιαζουν, και το μηνυμα στους ελληνες μην αντιδρατε γιατι θα σας εξοντωσουμε!
    αυτο ειναι το ανθελληνικο σταλινικο κατοχικο καθεστως του σοβιετ του 74

  2. Γιατί στο πόδι αδερφέ ? Στο τηγανοκέφαλο και φύτεμα. Αλλά θα μου πεις οι “κύριοι” δικαστές μάλλον θα σου έριχαν ισόβια.

  3. αυτό ονομάζεται μπουρδέλο κράτος, κράτος τίς ανομίας, έτσι το θέλουν… είναι ένα γρανάζι μέσα σε όλα και φροντίζουν να ανθίσει καλά η παρανομία η ανωμαλίες, και όλα τα κακά,. Ένα κράτος που δεν σε προστατεύει αλλά αντίθετα σε τιμωρεί! Συμπέρασμα… ότι κάνετε στα κρυφά, σπάστε τους πόδια χέρια και πετάξτε τούς στα βουνά και λαγκάδια να τους φάνε η λύκοι.Κανενα δισταγμό σε αυτόν που εισβάλλει στο σπίτι, σε αυτόν που πράξει κάτι σε μέλος οικογένειας! Έχει δικαίωμα ο καθένας να προστατέψει οικογένεια και περιουσία του!

  4. Αυτούς τους νόμους ψηφίζουμε κάθε τετραετία…….Ας καμαρώσουμε τους εαυτούς μας.

  5. Άξιος!!! Θεός σχωρες τα πεθαμένα του!!!
    Βγάλτε ένα λογαριασμό να ενισχύσουμε τον άνθρωπο ότι μπορεί ο καθένας. Δεν είναι ανάγκη να πληρώσει κιόλας από πάνω ο άνθρωπος για ένα αλήτη λωποδυτη τηγανοκεφαλο.. Πρέπει να αλληλο υποστηριζομαστε και να παραδειγματειζομαστε απ αυτά.

Comments are closed.