Θεσσαλονίκη: Υβριστικά συνθήματα αντιεξουσιαστών στο ΑΠΘ για τον νεκρό αστυνομικό στου Ρέντη

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΣΔΩΣΔΔ

Πορεία διαμαρτυρίας για την επέμβαση αστυνομικών στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (05.02.2024) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από φοιτητές και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Λίγο μετά τις 23.00, αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 18 προσαχθέντες από τη Νομική.

Μετά το τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη, αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές στα ρολά του κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ, στο οποίο είχε γίνει κατάληψη την προηγούμενη εβδομάδα και την έσπασε η ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί των ΜΑΤ πήραν άμεσα εντολή να προσεγγίσουν το campus.

Όταν έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του νεκρού αστυνομικού στου Ρέντη, Γιώργου Λυγγερίδη.

«Πού είναι ο Λυγγερίδης; Πού είναι ο Γιώργος; Κοιμάται; Κάτω από το χώμα είναι. Να πάτε να τον βρείτε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν είμαι με τους μπάτσους αλλά αυτό πάει πολύ.ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ κοπριτες.

  2. Μπράβο είστε πολύ μεγάλοι μάγκες εκεί πέρα στην Θεσσαλονίκη για να βρίζετε έναν νεκρό άνθρωπο
    Συγχαρητήρια στις οικογένειες σας που σας ανάθρεψαν έτσι να σας καμαρώνουν και να σας χαίρονται.
    Κρίμα που τα ΜΑΤ δεν σας μάζεψαν όλους εκεί πέρα να σας κάνουν μαύρους από το ξύλο πρώτα και μετά να πάτε μέσα για εξύβριση νεκρού
    Ελπίζω στο επόμενο αθλητικό γεγονός όταν σαν χούλιγκαν πλακωθείτε αναμεταξύ σας και δεν θα υπάρχει αστυνομία για να γίνει το θύμα σας η επόμενη ναυτική φωτοβολίδα να βρει στόχο το κεφάλι κάποιου από σας μήπως βάλετε μυαλό οι υπόλοιποι και καταλάβετε πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είστε.

Comments are closed.