18/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Θεσσαλονίκη: Τεράστια πορεία αλληλεγγύης για τον λαό της Παλαιστίνης – Δείτε φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
Α_43

«Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι»

Πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιείται σήμερα (19/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν μέλη της παλαιστινιακής κοινότητας Θεσσαλονίκης, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μέλη της ΕΔΥΕΘ. «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι», είναι ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν τα εκατοντάδες άτομα, ενώ νωρίτερα, στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου έκαψαν μια σημεία του Ισραήλ φωνάζοντας «free Palestine».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Για ταυτότητες,ψηφιακό εβραιό, τεχνητή παραφροσύνη δε βγαίνουν αλλά όλως τυχαίως βγαίνουν μαζικά κατά χιλιάδες για άλλες χώρες… φαντάσου πόσο άρρωστοι είναι και πόσους Έλληνες έχει πλέον η χώρα.

  2. Με ποιο δικαιωμα κλεινουν δρομους και διαδηλωνουν σε ξενη χωρα;

  3. Οι μαλακες οι νεοελληνες έλυσαν τα προβλήματα τους και τωρα κοιτανε τα προβλήματα των αλλων μην ανησυχείτε όμως τώρα που βγάλατε τον κουλη εύχομαι να σας γαμησει τον χειμώνα με το ρεύμα και το φαγητό

  4. Να βγειτε πρωτα στους δρομόυς για τους ελληνες τησ αλβανιας που τους γαμάει καθημέρινα ο ραμά ,για τους κυπριους που απο το 1974 οι τουρκοι τους πηδανε , για το ΄μπουρδελο που εχει καταντησει η ελλαδα και ολοι φευγουν στο εξωτερικο μπου υπαρχει υπογεννητικοτητα φτωχεια και άς γαμάνε οι γυφτοι ,για τους Αρμένιους που ο φιλο σας ο πουτιν αφησε τους μουσουλάνους να τους σφαξουν , για τους κουρδους που ακομά δεν εχουν φτιαξει κρατος , για τους ρωσους που ο φιλος σας ο πουτιν βαςει να κανουν εθνοκαθαρση στην ουκρανια συμμαχοντας μέ μόυσουλμανους , για τους ελληνες που αναγκαστηκαν να φυγουν η σκοτωθηκαν στη μάριουπολη σεβαστουπολη κλπ και μέτα για τους μόυσουλμάνους παλαιστινιους που θα σας σφαςουν οπου σας βρουν

  5. Τι λαός είμαστε επιτέλους. Όταν μας σκίζουν δεν βγαίνουμε να διαμαρτυρηθούμε συνέχεια, όταν σκίζουν άλλους τρέχουμε στις διαδηλώσεις για συμπαράσταση. Και στο τέλος βρίσκουμε και το μπελά μας.

  6. θανατος στοτς εβραιους την πιο σιχαμερη φυλη του κοσμου. τους δολοφονους του Χριστου. τους δολοφονους των λαων. τοσο σιχαμερη φαρα που δεν διστασαν να θυσιασουν 5 εκατ. ομοθρησκους στον ΒΠΠ προκειμενου μετα να παρουν το ΟΚ απο τα Ηνωμενα Εθνη και να κανουν κρατος. Και οποιος δεν το εμαθε ποτε να τον πληροφορησω οτι ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (απο την μανα του βεβαια).

  7. Μαζέψατε εκατομμύρια μουσουλμάνους χωρίς γυναίκες και δεν θα μπορείτε ούτε να κυκλοφορήσετε σε λίγο και διαμαρτύρεστε για Παλαιστίνη και όχι για Κύπρο! Για ρωτήστε σε πόσους από αυτούς δίνετε και επίδομα όταν εσείς δεν έχετε να φάτε;

  8. Μπράβο στο ΚΚΕ! Πάντα με τη σωστή πλευρά, το δίκιο και τη λογική!
    Και ναι, δεν είναι όλοι Παλαιστίνιοι με τη Χαμάς!

  9. oyst απο την Θεσσαλονικη μας και απο την ΕΛΛΑΔΑ μας

  10. Προς τι ο χαμός για την Χαμας ??

    Υπάρχει ελευθερία στην Γάζα ??

    Η Χαμας δεν είναι η άλλη όψη του Σιωνισμου ??

  11. Καλά εντάξει τα je suis για άλλους μας μάραναν και ξεχνάμε ότι είμαστε Έλληνες που θέλουν να μας φάνε!
    Σόρρυ αλλά δεν είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι!

  12. σε ολη την ευρωπη απαγορευουν τις διαδηλωσεις των τρομοκρατων που χαιρονται και πανυγηριζουν τη σφαγη γυναικοπαιδων…στο Κουλισταν τους αφηνουμε να διαδηλωνουν μαζι με τους προδοτες τα κομμουνια!!

  13. εγω θα ελεγα τπυς σαλονικιους να προσεχουν αυτοι ειναι ολοι τηα χαμας τρομοκρατες

    1. Δεν είναι όλοι οι Παλαιστίνιοι με τη Χαμάς.

      1. η χαμας δεν ειναι ιδιωτικη εταιρεια…εχει βγει με το 70% των παλαιστινιων!

Comments are closed.